Seda Sayan'dan dikkat çeken imaj değişikliği! Esmer mi sarışın mı?

Son zamanlarda yaptırdığı estetik işlemler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile şaşkına çevirdi. İmajında marjinal bir değişiklik yapmak istediğini dile getiren Seda Sayan, kararsız kaldığı anları takipçileriyle paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Senelerdir sunduğu gündüz kuşağı programı 'Sabahların Sultanı Seda Sayan' ile ekranların vazgeçilmez ismi haline gelen Seda Sayan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından peruklu halini paylaştı. Yıllardır sarışın haliyle tanıdığımız Seda Sayan'ın esmer hali görenleri hayrete düşürdü. 

Seda Sayan

Seda Sayan

"KOCAMI ŞAŞIRTMAK İSTEDİM"

Paylaşımı sırasında peruk takarak esmer versiyonunu paylaşan Seda Sayan, fotoğrafına "Karar veremedik" yazarak kuaförünü etiketledi. Gelen yorum ve beğeniler üzerine hangi görünümünün daha iyi olduğunu soran ünlü şarkıcı, daha sonra yayınladığı bir video ile "Kocamı şaşırtmak istedim ama çok beğendi." dedi. Ünlü şarkıcı, paylaşımının ardından adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

İşte, Seda Sayan'ın o paylaşımları...

Seda Sayan esmer hali

Seda Sayan esmer hali

Hande Erçel'den dikkat çeken paylaşım! Nazlı Sabancı'nın ardından...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den dikkat çeken paylaşım! Nazlı Sabancı'nın ardından...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0