Damla Ersubaşı'dan bomba eski eş açıklaması: Gelinlik mi giydim, yoksa kefen mi bilmiyorum!

Mustafa Can Keser ile yaşadığı çalkantılı evlilik ve boşanma süreciyle gündemden düşmeyen oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda eski eşi hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Bir döneme damga vuran "Sihirli Annem" dizisinde oynadığı "Tuğçe" karakteriyle büyük bir üne kavuşan Damla Ersubaşı, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser ile şiddet ve ihanet iddiaları sebebiyle 2020 yılında ayrılma kararı almıştı. Boşanma sürecinin ardından yeniden bir araya gelmeye çalışan ikilinin çalkantılı ilişkisi magazin gündemini uzun bir süre meşgul etti.

Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser

Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser

Eski eşini yerden yere vuran Ersubaşı, son olarak Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"GELİNLİK Mİ GİYDİM KEFEN Mİ BİLMİYORUM!"

"Balık baştan kokar. Bizim düğün sürecimiz bile sorunlu oldu" diyerek olaylı biten evliliğini anlatan Ersubaşı, şöyle konuştu:

"O veya ben, birimizin vazgeçmesi gerekiyormuş. Gelinlik mi giydim, yoksa kefen mi bilmiyorum! Evliliğimde şükrettiğim tek şey iyi ki çocuklarım var, iyi ki onların annesiyim. Yine olsa onların annesi olmak için yine aynı şeyleri yaşarım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yapay zekayı kullanarak çocuklarına odalarını toplattı!

Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de sevenleriyle buluşuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de sevenleriyle buluşuyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0