İbrahim Büyükak'tan dikkat çeken proje! Şener Şen ile birlikte...

Çok Güzel Hareketler Bunlar' televizyon programıyla oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün yeni reklam filminde usta sanatçı Şener Şen ile birlikte rol aldığını duyurdu.

Son zamanlarda oyunculuğunun yanı sıra senaristliği ile de popülerlik kazanan İbrahim Büyükak, yaptığı son paylaşım ile sosyal medyada gündem oldu. Türkiye’nin akaryakıt şirketi Alpet'in yeni reklam yüzü olan İbrahim Büyükak, yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında reklam filminde usta sanatçı Şener Şen ile birlikte rol aldığını duyurdu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 Şener Şen ve İbrahim Büyükak

Şener Şen ve İbrahim Büyükak

"ŞENER ABİ'YLE OLDUĞUM HER AN BİR DERS GİBİ"

Çekimlerinin Antalya, Fethiye ve İstanbul’da yapıldığı reklam filmi, damat adayı İbrahim Büyükak’ın çalıştığı Alpet’ i kayınbabası Şener Şen’e tanıtması üzerine ilerliyor. Alpet'in reklam filmini tanıtmak için İstanbul’da düzenlediği basın toplantısına katılan İbrahim Büyükak, yaptığı açıklamalar sırasında Şener Şen ile aynı sahnede olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. İbrahim Büyükak; "Şener Abi ile oynamak büyük bir keyif, o açıdan da çok mutluyum. Ortaya çıkan işten dolayı da çok mutluyum. Umarım izleyenler de beğenir ve amacına ulaşır. Benim için güzel bir gün. Şener Abi’yi yeni bir proje için ikna etmek kolay değil. İnşallah güzel bir senaryo yazar ve Şener Abi’ye beğendirebilirsek ne mutlu bize. Çekimler esnasındaki her an benim için müthiş bir anı. Çocuklarıma ve torunlarıma anlatabileceğim çok özel bir set oldu. Şener Abi’yle bir arada olduğum her an bir okul ve ders gibi. Çok mutluyum." şeklinde konuştu. 

 Şener Şen ve İbrahim Büyükak

Şener Şen ve İbrahim Büyükak

"PROJELERDE ÇOK SEÇİCİYİM"

Usta oyuncu Şener Şen ise projeye ilişkin "Projelerde çok seçiciyim, bu seçicilik reklam için de geçerli. Zeren Grubu’nun teklifi benim kendi alanımı ilgilendirdiği için ayrıca projeye ilgi duydum. Yollar, araba ve yolculuk ilgimi çekiyor. Onların en üst kademeden tüm yöneticilerine kadar çok iyi bir şey yapmanın heyecanı ile bize yaklaşmalarını beni etkiledi. Reklam ajansı, kreatif bölüm, rejiye kadar setteki herkes başarılı bir iş yapmak için birlik oldu. Hepimizi ilgilendiren bir konu uzun yola gitmeyen kişi yoktur. Böyle bir ekiple uyumlu bir çalışmada olduğum için mutluyum. Hepimiz başarılı bir iş yapmanın heyecanıyla çalıştık." ifadelerini kullandı.

Hakan Altun'un annesi yoğun bakıma alınmıştı! Annesinin sağlık durumuyla ilgili son gelişme

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun'un annesi yoğun bakıma alınmıştı! Annesinin sağlık durumuyla ilgili son gelişme
71 yaşındaki Ahmet Uğurlu’ya veda! Son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

71 yaşındaki Ahmet Uğurlu’ya veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Güldür Güldür'ün yıldızı Doğa Rutkay Kamal'ın büyük acısı!

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün yıldızı Doğa Rutkay Kamal'ın büyük acısı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0