Komşularına mektup göndermişti ama işe yaramadı! Kenan Doğulu'nun evine polis baskını

Önceki akşam 50. yaşına özel evinin bahçesinde büyük bir parti düzenleyen Kenan Doğulu, organizasyon öncesi komşularına mektup gönderdi ve oluşabilecek gürültü için özür diledi. Ancak gece yarısından sonra artmaya devam eden yüksek ses, komşuları çileden çıkardı ve polis geldi.

90'lı yıllardan beri birbirinden hit parçalarla adından söz ettiren Kenan Doğulu, önceki gün evinde verdiği partiyle 50'nci yaş gününü kutladı. Çok sayıda davetlinin akın ettiği parti için titiz bir hazırlık sürecine giren Kenan Doğulu ve Beren Saat, evlerinin bahçesini adeta baştan dekore etti.

Kenan Doğulu ve Beren Saat

Kenan Doğulu ve Beren Saat

Gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırılan Doğulu'nun partisinde rengarenk bir dekorasyon tercih edildi. Disko topundan renkli ışıklara, pembe şezlonglardan dev sahneye kadar her detayın düşünüldüğü partide duvarlara güneş sembolünün yanına "Kenan doğdu" yazıları asıldı.

Aşk-ı Memnu oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in yanı sıra davetlinin katıldığı partide ses seviyesi ise oldukça yüksekti.

"GEÇİCİ RAHATSIZLIK İÇİN ÖNDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Büyük bir parti organize eden Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek ses için parti öncesi oluşabilecek herhangi bir probleme karşı komşularına özel bir mektup gönderdi. "Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız." diyen Doğulu, "Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz." ifadelerini kullandı.

PARTİYE POLİS BASKINI

Ancak Magazin Online'da yer alan habere göre; Kenan Doğulu'nun parti öncesi mektup göndererek özür dilediği komşuları, gece yarısı gelen sesten rahatsız duydu. Site sakinlerinin gece saat 00:00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine polis geldi. İkazlara rağmen bitirilmeyen Acarkent'teki partiye polis müdahale etti.

Dünyanın en zengin ünlü kadınları açıklandı! Bunlar nasıl paralar?!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en zengin ünlü kadınları açıklandı! Bunlar nasıl paralar?!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

her sey moda degil 3 ay önce

bu dünyayi birtek kendilerine ait zannediyorlar görgüsüzler

Atatürkçü Mustafa 3 ay önce

Gazze'de mahsum Filistinli Kadin çocuk yasli bebek ayirtmaksizin katlediliyor, sözüm ona çagdas ültra modern bayan ve beylerimiz yas gününü kutluyor bol bol egeleniyor, insanligin çivisi çikmis !!!____ Lanet olsun

gerçekler 3 ay önce

Eeee bunda bir gariplik yok, senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğüne müdahale ettiğinde biter. Kimsen kimsin, ünlü olsan ne yazar aynı mezara gireceksin, aklınızı başınıza alın.

halıl 3 ay önce

Fılıstın Gazzede mazlumlar çocuklar ölüyor..Bunlar işin eğlencesınde..

SİHA İHA KAAN 3 ay önce

DEĞERSİZ Bİ ŞARKICI haber değeri olmayan bi haber

Yorumların Tümünü Okuyun