67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den radikal karar! Kimse beklemiyordu

Geçtiğimiz yıl Kaçış sendromu nedeniyle ciddi sağlık sorunlarıyla baş eden 67 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil'den radikal bir karar geldi. Yakınlarının ve hayranların bile duyunca şaşırdığı haberi kimse beklemiyordu.

Sunuculuğunu yaptığı 'Çarkıfelek' programı ile yıllarca magazin gündeminde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün toplantı için gittiği İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Mehmet Ali Erbil, “Çok yakında televizyon için yarışma programına başlayacağım“ açıklamasını yaptı. 67 yaşındaki ünlü şovmen geçtiğimiz senelerde Kaçış sendromu nedeniyle ayağa kalkamıyordu.

67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil

67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil

MEHMET ALİ ERBİL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Kanal D‘nin tiyatro perdesinde çekilen gizemli program tanıtımı gündem oldu. 17 saniyelik videodaki elin parmak işareti akıllara ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil‘in “Parmaktan sonra” esprisini akıllara getirdi. Erbil’in Çarkıfelek’i yeniden sunacağı zannedildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; uzun zamandır ekrana dönmek isteyen ve bunun sinyallerini de veren Mehmet Ali Erbil’in “Turnike” programını sunacağı öğrenildi. “Turnike” Güner Ümit’in sunumuyla hafızalarda yer etmişti.

Mehmet Ali Erbil kendisiyle özdeşleşen parmak esprsiyle,

"Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin"  dedi.

Müge Boz ikinci kez anne oldu! Bebeğinin ismini bakın ne koydu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz ikinci kez anne oldu! Bebeğinin ismini bakın ne koydu
Elbisesinin azizliğine uğrayan Hande Erçel ödülünü alırken zor anlar yaşadı!

İLİŞKİLİ HABER

Elbisesinin azizliğine uğrayan Hande Erçel ödülünü alırken zor anlar yaşadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

O k u r 4 ay önce

Güner Ümit televizyonda "Yoksa sen Kızılbaş mısın?" dedi. Adamın ekran hayatı bitti. Sabah akşam ehlisünnete küfreden müptezeller hala ekranlarda... Alevi mahalle baskısı mı çok güçlü yoksa başka bir şey mi? Alevi dedeleri materyalist sanatçılar tarafından şamar oğlanına çevrildi... Aleviler de tık yok... Hatta Hz. Ali ile dalga geçen türkücü hala Alevilerin baş tacı...

vatandaş 4 ay önce

bıktık bunlardan... bi defolup gitmediler