Çağla Şıkel'den 'Cumartesi çocuklar bendedir' temalı paylaşım! Sosyal medyada gündem oldu

Her paylaşımı çok konuşulan ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel çocuklarıyla çekilmiş videosunu yayınladı. Çocuklarıyla birlikte yaptığı dans sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde inzivaya çekilerek 24 saat 1 kulübede kaldığı anlarla sosyal medyada çok konuşulan Çağla Şıkel bu defa çocuklarıyla birlikte çektiği videosunu sosyal medya üzerinden yayınladı. 45 yaşındaki ünlü sunucunun çocuklarıyla dans ettiği anlar kırdı geçirdi. 

EĞLENCELİ DANS ŞOV

Şıkel, çocukları Kuzey ile Uzay'la birlikte dans ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dansa eşlik ettikten sonra oturup oğullarını seyreden Çağla Şikel, gülmekten koltuktan düştü. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Çağla Şikel, "Cumartesi çocuklar bendedir" notuyla sevenleriyle paylaştı.

Kerem Bürsin'den olay olan paylaşım! 11 yıl sonra bir araya geldiler

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin'den olay olan paylaşım! 11 yıl sonra bir araya geldiler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Gülnihal 3 ay önce

Yakında bunun çocukları da bunu balkona kitler merak etmeyin

konuk 3 ay önce

dünya sana güzel, korunaklı hayatında her şeyden uzak

Toplam 1 beğeni

Maruf 3 ay önce

Kop kop. Kaygısız, tasasız, kıpır kıpır, enerjik gençlik. Full adrenalin. Maneviyatlarını da boş bırakma. Kalplerinde Allah sevgisi olsun. Ebedi hayatları da güzel olsun.

Alperen 3 ay önce

Çağla hanım masaallah Rabbim analı babalı büyütsün acılarını göstermesin okusunlar büyük adam olsunlar onlar bizim geleceğimiz umutlarımız Emanetcilerimiz.