Sinan Akçıl Şanlıurfa'daki Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde Filistin bayrağı açtı!

Şanlıurfa'daki Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen konserde pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl, Filistin bayrağı açarak Gazze'ye destek mesajı verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Katil İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana dünyanın gözü önünde Filistin'de soykırıma devam ediyor.Siyonistler yeni doğan bebekleri öldürüyor, birçok çocuk açlıktan hayatını kaybediyor, çadırlarda kalan insanlar diri diri yakılıyor, hastaneler bombalanıyor ve ambulanslar hedef alınıyor. Bu katliama Türkiye'den de ünlü isimler ilk günden beri İsrail'e tepkilerini göstermeyi sürdürüyor. Son olarak İsrail'in Filistin'deki zulmüne karşı her fırsatta dik duruş sergileyen Sinan Akçıl, Gazze'ye destek mesajları vermeye devam ediyor.  Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen festivalin 9. gününde Akçıl sahne aldı.

Arkeoloji Müzesi Meydanı’nda on binlerce kişinin katıldığı konserde sanatçı, hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.  Akçıl, sahnede Filistin bayrağı açarak Gazzelilerin mücadelesine desteğini gösterdi.

Bayrağı öpüp başına koyan sanatçıya Şanlıurfalılar da alkışlarıyla destek verdi. Konser sırasında Filistin bayrağını öperek açan Akçıl, 

"Tabii ki çok büyük bir zulüm var. Oraya sesimizi duyurmayı unutmamalıyız" sözleriyle İsrail'in katliamına bir kez daha dikkat çekti. Ardından seyirci ile beraber hep bir ağızdan, "Özgür Filistin" sloganları attı.

 

Katar Emiri kızının mezuniyet töreninde protokolde yer almayarak veliler arasında oturdu

İLİŞKİLİ HABER

Katar Emiri kızının mezuniyet töreninde protokolde yer almayarak veliler arasında oturdu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0