Demet Evgar hayranlarını korkuttu! Tekerlekli sandalyeyle törene katıldı

Bahar dizisinde rol olan ünlü oyuncu Demet Evgar hayranlarını korkuttu. Evgar, Elle Style Awards gecesine hem tekerlekli sandalye hem de bastonla geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran Bahar dizisinde başrol oyuncusu olan güzel oyuncu Demet Evgar sette talihsiz bir kaza geçirdi. Ödül gecesinde görüntülenen ünlü oyuncunun bu hali hayranlarını korkuttu. 

DEMET EVGAR'IN AYAĞI MI KIRILDI

Davete girmeden önce muhabirler tarafından görüntülenen Demet Evgar, "ayacığım set temposunda birazcık yoruldu, yırtık var. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. dedi, nazara geldiğini kabullendi. 

Evgar, bastonla geldiği Elle Style Awards gecesinde bir ara tekerlekli sandalye de kullandı. Ardından içeride de röportaj veren Evgar, kasının yırtıldığı haberini "Bahar yorgunluğu" vurgusu yaparak verdi. 

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istemişti! Sorun saatler içinde çözüldü

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istemişti! Sorun saatler içinde çözüldü
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0