Ünlü manken Özge Ulusoy'un yeğenine akran zorbalığı! Kolu kırıldı

Ünlü manken Özge Ulusoy'un özel bir üniversitede öğretim üyesi olan ablası Prof. Dr. Nilay Ulusoy'un oğlu akran zorbalığına uğradı. Özel bir Fransız lisesinde okuyan çocuğun, sınıf arkadaşları tarafından kolu kırıldı. Anne Nilay Ulusoy'un okul idaresi tarafından muhatap bulamadığı iddia edildi.

Okullarda sıklıkla yaşanan akran zorbalığı, çocuklar için tamiri zor etkiler meydana getirebiliyor. Buna bir yenisi daha eklendi. Ünlü manken Özge Ulusoy'un Fransız okulu St. Benoit'te lise okuyan yeğeni, sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa uğradı ve kolu kırıldı. İddiaya göre Ulusoy'un bir üniversitede profesör olan ablası Nilay Ulusoy, oğlunun başına gelenlerden sonra okul müdürüne ulaşmak istese de 5 gün boyunca hiçbir muhatap bulamadı.

Özge Ulusoy ve ablası Nilay Ulusoy

Özge Ulusoy ve ablası Nilay Ulusoy

ÖZGE ULUSOY'UN YEĞENİ ZORBALIĞA UĞRADI, KOLU KIRILDI

İddiaya göre St. Benoit lisesinde okuyan genç çocuk Y., sınıf arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Çıkan arbedede Y.'nin kolu kırıldı. Anne Ulusoy, okul yönetiminin bu duruma kayıtsız kaldığını ifade etti.

Nilay Ulusoy, "Oğlum akran zorbalığına uğruyor, kolu kırılıyor ve ben okulla görüşmek için 5 gün sonraya randevu alabiliyorum. Ben bir bölüm başkanı olarak, bölümümün tüm öğrencileri ve aileleri ile her an görüşmekten asla rahatsız olmamışımdır" şeklinde paylaşımda bulundu.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy ise sitem dolu sözlerle "Geçen cuma bir süredir okulda süregelen ne yazık ki akran zorbalığı sonucu yeğenim yaralandı. Ama böyle acil bir durumda öğrenci ve ailesi, konuyu dinlemeden ve bilmeden bu kadar bekletilmez" şeklinde açıklama yaptı.

Akran zorbalığı nedir, çeşitleri nelerdir? Çocuklar üzerindeki etkileri nelerdir?İLİŞKİLİ HABERAkran zorbalığı nedir, çeşitleri nelerdir? Çocuklar üzerindeki etkileri nelerdir?

Okul yönetiminin mağdur çocuğun ailesiyle görüşmek üzere yarına randevu verdiği öğrenildi.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0