Hülya Koçyiğit'ten dikkat çeken Gazze çağrısı! "Gelin hep beraber harekete geçelim"

Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Hülya Koçyiğit, bazı etkinliklere katılmak üzere gittiği Kahramanmaraş'ta, AA muhabirine İsrail'in Filistin'e saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamaları esnasında Filistin için barış çağrısında bulunan Hülya Koçyiğit; "Dünyanın gözü önünde bir ırk yok ediliyor ve dünya buna engel olamıyor. Bu inanılacak bir şey değil." şeklinde konuştu.

Gazze'ye ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamalar ile İsrail'in Filistin'in Refah bölgesine düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Açıklamaları esnasında terörist İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararına rağmen masum Filistinlilerin sığındığı çadır kampını bombaladığına dikkat çeken Hülya Koçyiğit, Türkiye'nin Filistin için elinden geleni yaptığını söyledi. 

"FİLİSTİN'DE OLANLAR İÇİMİZİ PARÇALIYOR!"

Konuşması sırasında Filistin'e yönelik gerçekleştirilen saldırıların vicdanen çok ağır geldiğini söyleyen Hülya Koçyiğit; "Filistin'de olanlar içimizi parçalıyor, vicdanlarımızı yaralıyor. Aylardır sonsuz bir katliam var. Dünyanın gözü önünde bir ırk yok ediliyor ve dünya buna engel olamıyor. Bu inanılacak bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

"GELİN HEP BERABER ATEŞKES İÇİN HAREKETE GEÇELİM"

Sözlerine Filistin için barış çağrısını yineleyerek devam eden Hülya Koçyiğit, tüm sevenlerini seferber olmaya davet etti. Hülya Koçyiğit; "Var gücümüzle diğer devletlere 'Gelin hep beraber ateşkes için harekete geçelim.' diyoruz. Bugüne kadar başaramadık. Dilerim en yakın zamanda ateşkes ve barış olur. Dilerim 1967 yılının sınırları tekrardan çizilir. İki devlet ayrılır. Filistin Devleti sonsuza kadar özgür yaşar. Dünya bunun isyanını dile getiriyor ama ne yazık ki bugüne kadar başarılı olamadık." şeklinde konuştu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportajı üzerine Hülya Koçyiğit'in sözleri sosyal medyada büyük ses getirdi.  

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0