Ünlü şarkıcı Alişan'dan duygu dolu paylaşım! " 5. sınıfa geçti artık"

Güçlü sesi ve sahne performanslarının yanı sıra sunuculuk kariyeriyle de tanınan Ünlü şarkıcı Alişan, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 2021 yılında vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Ceylan'ın mezuniyet fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Ferhat karakteriyle kariyerinde ivme kazanan ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından anlam dolu bir paylaşımda bulundu. Temmuz 2021'de koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısını dün gibi taşıyan ünlü şarkıcı, yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Alişan ve ailesi

Alişan ve ailesi

'4 ÇOCUĞUM VAR ARTIK' DEMİŞTİ!

Kardeşinin vefatının ardından Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınlayan Alişan, "4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet." şeklinde konuşmuştu. Şimdilerde ilkokuldan mezun olan küçük yeğeni Ceylan'ın mezuniyet törenine katılan ünlü şarkıcı, yaşadığı duygu dolu anları takipçileriyle paylaştı. 

Alişan ve kardeşi

Alişan ve kardeşi

MEZUNİYETİNDE YALNIZ BIRAKMADI!

Bulduğu her fırsatı yeğenleri ile geçirmeye özen gösteren ünlü şarkıcı, mezuniyet paylaşımına "Mezun oldu benim aşkım... 5. sınıfa geçti artık..." notunu düştü. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraflar, sosyal medyada da büyük beğeni aldı.

İşte, Alişan'ın o paylaşımı...

Alişan ın paylaşımı

Alişan ın paylaşımı

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe'den aylar sonra bir ilk! Ekranlara dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe'den aylar sonra bir ilk! Ekranlara dönüyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0