Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde birbirine girmişti! Koğuşları ayrıldı

Cezaevinde aynı koğuşta kalan bankacı Seçil Erzan ve ünlü fenomen Bahar Candan'ın tartışarak birbirine girdiği öğrenildi. Candan'ın Erzan'a 'dolandırıcı' demesi üzerine çıkan kavga revirde son buldu. Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu ve koğuşlarının ayrılması talebinde bulundu.

Yüksek kar vaadiyle aralarında Arda Turan, Fatih Terim, Buse Terim, Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı 20'den fazla kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan, aynı koğuşta kaldığı ünlü fenomen Bahar Candan ile kavga etti. Çıkan tartışma şiddetlenince revirde son buldu. Tarafların avukatları devreye girdi.

Seçil Erzan

Seçil Erzan

SEÇİL ERZAN VE BAHAR CANDAN CEZAEVİNDE BİRBİRİNE GİRDİ

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin birlikte yüksek kar vaat eden piyasanın altında araç alım satım yaparak onlarca kişiyi dolandıran örgütün kasası oldukları ortaya çıkmış ve tutuklu yargılanmaktaydılar. Nihal Candan, rahatsızlığı sebebiyle serbest bırakılmış ancak Bahar Candan'ın tutukluluğu devam ediyordu. Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan'ın Seçil Erzan'a "Dolandırıcı" diye bağırdığı ve Erzan'ın da "Sen de aynı suçtan buradasın" diye cevap verdiği öğrenildi. Çıkan tartışmada Bahar Candan'ın sinir krizi geçirdiği ve revire götürüldüğü söylendi.

CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'ın aktardığı bilgilere göre kavganın çıkış sebebini ise bir televizyon polemiği. Bahar Candan erken uyuduğu ancak Seçil Erzan’ın geç saatlere kadar çalıştığı için ışık açısından bir anlaşmazlık yaşandılar. Sonrasında da bir televizyon problemi yaşandı. Bahar Candan’ın sürekli televizyon izlemek istediği ancak Erzan’ın televizyon izlemek istemediği öğrenildi. Özellikle haber programlarını, televizyonun sesini bile duymak istemediği belirtildi.

Bahar Candan

Bahar Candan

KOĞUŞLARI AYRILDI

İkili arasındaki gerilim sebebiyle tarafların avukatları devreye girdi ve koğuşların ayrılması için dilekçe verdi. Erzan'ın cezaevi yönetimine sunduğu dilekçe kabul edildi. Seçil Erzan koğuşunda tek başına kaldı. Erzan'ın koğuşuna televizyon ve buzdolabı istemediği sadece kitap istediği öğrenildi.

Demet Akalın'ın yeni görüntüsü çok konuşuldu! İmaj değişikliği yaptı dikkatleri çekti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın yeni görüntüsü çok konuşuldu! İmaj değişikliği yaptı dikkatleri çekti

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

HakKAN 4 ay önce

işleri güçleri şovdan ibaret. Bunları taş ocağında çalıştırmak lazım.

Toplam 2 beğeni