Bülent Ersoy'dan kemer sıkma politikası! Küçülmeye gidiyor

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sahne şovlarında büyük bir değişikliğe imza attı. Görkemli sahnesiyle bilinen Ersoy, 18 kişilik orkestra ekibini 6'ya düşürme kararı aldı.

Güçlü sesinin yanı sıra görkemli sahnesi, kalabalık orkestrası, iddialı kıyafetleri ve makyajlarıyla yıllardır bir ikon haline dönüşen Bülent Ersoy, ilginç bir kararla gündem oldu.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Konu sahne olunca hiçbir masraftan kaçmayan ve pandemi öncesi 21 kişilik dev orkestrasıyla sahne alan Ersoy, kemer sıkma politikası uygulamaya karar verdi. Pandemi sonrası 21 kişilik saz ekibi sayısını 18'e düşüren ünlü sanatçı, şimdi bu sayıyı 6'ya düşürdü.

İstanbul'daki son konserinde sadece 6 müzisyenle sahne alan Ersoy'un orkestrasını üçte bir oranında azaltma sebebinin "yüksek konser bütçelerini dengelemek" olduğu iddia edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyaca ünlü şarkıcı Imany'den Filistin için destek çağrısı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0