Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey hastalığını açıkladı! Konuşurken gözyaşlarını tutamadı

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla lupus ve lösemiyle mücadele ettiğini ima etti. Ünlü şarkıcı konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Amerikalı şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı. 29 yaşındaki şarkıcı konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Halsey, yaşadığı zorluğu anlatarak lupus ve lösemi hastası olduğunu ima etti. Halsey'in o paylaşımı gündem oldu.

HALSEY HASTALIĞINI AÇIKLADI

Yayınladığı videoda Halsey, "Yaşlı bir kadın gibi hissediyorum. Kendime iyileşmek için 2 yıl veriyorum. 30 yaşına gelince baştan doğacağım ve yine enerji dolu ve çok havalı olacağım" dedi. Yaşadığı zorluğu anlatan Halsey, "Uzun lafın kısası, hayatta olduğum için şanslıyım. Bir albüm yazdım" diye devam etti. Genç şarkıcı, paylaşımında hem Lösemi ve Lenfoma Derneği'ni hem de Lupus Araştırma Birliği'ni etiketledi. Bu nedenle Halsey, lupus ve lösemi olduğu şeklinde yorumlandı.

Diğer bir videoda ise "Bugün tedavimin ilk günü" diyerek hastaneden çekilen bir görüntü yayınladı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0