Bircan Bali'ye savcılık soruşturması! Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığı iddia edildi

Televizyon programcısı Bircan Bali, tutuklu yargılanan Dilan Polat hakkında yayınında 2 aydır cezaevinde olmadığını ve çocuklarıyla görüştüğünü iddia etti. Konuya dair savcılıktan cevap geldi.

Geçtiğimiz haftalarda yoğunlaşan psikolojik sorunları sebebiyle hastanede tedavi gören Dilan Polat hakkında avukatı, sağlık durumunun cezaevi koşullarına uygun olmadığı gerekçesiyle tahliye talebi istemişti. Talebe ilişkin adli tıp raporu istenmişti. Rapor çıktıktan sonra talebe bir cevap verilecek. Bu süre zarfında ise Dilan Polat'ın tutukluluk hali devam ediyor. Ancak geçtiğimiz gün televizyon programcısı Bircan Bali, yayında Polat'ın 2 aydır cezaevinde olmadığı ve çocuklarıyla görüştüğünü iddia etti.

Dilan Polat

Dilan Polat

SAVICILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bircan Bali, programında Dilan Polat hakkında cezaevinde olmadığı ve çocuklarıyla görüştüğünü iddia etti. Bu iddia üzerine savcılık harekete geçti. Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu iddianın yalan olduğunu belirtti. Ayrıca Bircan Bali hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Bircan Bali

Bircan Bali

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0