Meryem Uzerli'den estetik itirafı! 'Su içiyorum, böyle kalıyorum' açıklamalarına inat...

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Ru dizisindeki sahneleri gündemdeydi. Ünlü oyuncu, bu kez estetik itirafıyla dikkatleri üzerine topladı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yaptığı reklam anlaşmalarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz haftalarda gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, 'Botoks, dolgu var mı?' sorusuna verdiği samimi cevaplar ile sosyal medyada gündem oldu. 

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

"HEPSİNİ YAPTIRIYORUM"

Ünlü isimlerin yaptığı samimiyetsiz açıklamalara inat estetik işlemlerini kabul ederek sırasıyla sayan Meryem Uzerli; "Evet hepsini yaptırıyorum bazen oluyor bazen olmuyor, yapacak bir şey yok!" şeklinde konuştu. Meryem Uzerli'nin röportajı sırasındaki samimi açıklamaları kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Meryem Uzerli röportajı

Meryem Uzerli röportajı

38 yaşına özel pastası dikkat çekti! Fahriye Evcen paylaştı Burak Özçivit ilk yorumu yaptı

İLİŞKİLİ HABER

38 yaşına özel pastası dikkat çekti! Fahriye Evcen paylaştı Burak Özçivit ilk yorumu yaptı
Seda Sayan'dan olay olan paylaşım! Eşi Çağlar Ökten'i yere göğe sığdıramadı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan olay olan paylaşım! Eşi Çağlar Ökten'i yere göğe sığdıramadı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Orhan Şengül 3 ay önce

Bu su içme yalanına da herkes kapılmış durumda. Zararlı yağlar ve kızartmalardan, ekmek ve gluten içeren (glikoz içeren) gıdalardan uzak durursanız vücudunuz ve sindirim sisteminiz işini yapar zaten. Suyu fazla tüketmek DSÖ altındaki ilaç firmalarının baskısıdır. Sadece böbrek ilaçlarından daha fazla kazanabildikleri için. Artık sizler medya güçleri olarak daha büyük sorumluluklar alıyorsunuz. Paylaştığınız yalanlar hayatlara malolabiliyor, dikkat edin.

Meltem 3 ay önce

Sana herşey yakışıyor şekerim

İsm 3 ay önce

Son hali buysa çok çirkin olmuş.