Ev sahibiyle davalık olan Selen Görgüzel isyan etti: Bana mobing uyguluyorlar!

Bir süredir ev sahibi ile kriz yaşayan ve çeşitli baskılara maruz kaldığını dile getirerek Adalet Bakanlığı'na seslenen oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Mobing gördüğünü söyleyen Görgüzel, "Evimizden çıkın, bıktık sizden' diyorlar. İyi kiracıya iyi ev sahibi düşmüyor işte. Benim Allah'tan başka kimseden bir korkum olmaz" dedi.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, 2022 yılında evliliğini noktalama kararı almıştı. 2 yıldır Ortaköy'de yer alan bir sitede kızıyla birlikte yaşamını sürdüren Görgüzel'in ev sahibiyle kriz yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Ortaköy'deki havuzlu lüks sitedeki evi için aylık 20 bin lira ödeyen ve kira konusundaki anlaşmazlık yüzünden ev sahibiyle davalık olan Görgüzel'e tahliye kararı çıkarılmıştı. Zor günler yaşayan ünlü isim, yeni açıklamalarda bulundu.

"BANA MOBBİNG UYGULUYORLAR"

Mobinge maruz kaldığını belirten Görgüzel, "Hiçbir eve yapışma derdinde değilim. Bana mobbing uyguluyorlar. Evden çıksam bile bu ayıbın hesabını hukuksal olarak soracağım." ifadelerini kullandı.

"BENİM ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN BİR KORKUM OLMAZ"

Kimseden korkusu olmadığını ve adeta bir sınav yaşadığını dile getiren ünlü isim, "Kapalı otoparkımda bana ayrılan yere kendi arabalarını çekiyorlar, bana yer bırakmıyorlar. Söylediğimde de çirkin kelimelerle seslerini yükselterek 'Evimizden çıkın, bıktık sizden' diyorlar. Sanki evlerine yapıştım. 2 yıllık kiracıyım, yıllık kiramı ödedim hiçbir sorun yaratmayan bir kiracıyım. İyi kiracıya iyi ev sahibi düşmüyor işte. Bu bir sınav. Benim Allah'tan başka kimseden bir korkum olmaz. Adaletsiz olan ve yanlış yapanın korkusu olmalı" diyerek isyan etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Eve taşındıktan 6 ay sonra ev sahibinin kendisini evden çıkarmaya çalıştığını söyleyen Görgüzel, gece yarısı evine polis gönderildiğini anlattı. Yaşadığı kriz üzerine soluğu karakolda alan Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu saatte üst katta oturan ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi. Haber vermeden elektriğimi, doğalgazımı kestirip akrabamın yerine arabasını koyup hakkımda saçma sapan haberler ve telefonlarla verdikleri rahatsızlık yetmemiş gibi! Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum."

"EV SAHİBİMDEN ŞİKAYETÇİYİM"

Ev sahibinin kendisini mağdur ettiğini dile getiren Görgüzel, "Kızımla yaşadığım kirasını günü gününe senelik ödediğim evde yüzde 25 artışı kabul etmedikleri için evden caydırıcı hamlelerle kaçırmaya çalışan ev sahiplerimden şikâyetçiyim. Bu eve taşınalı sadece iki sene oldu. Taşındıktan 6 ay sonra 'çık' demeye başlayan ev sahiplerimiz hakkında acilen gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Youssef En-Nesyri'yi ağırlayan CZN Burak'tan 'Türk kahvesi' şakası!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0