Gamze Özçelik ile dünya evine giren Boşnak asıllı aktör Reshad Strik: "Osmanlı torunuyum"

Arka Sokaklar'ın Zeynep'i olarak hafızalara kazınan ve sonrasında yaptığı iyilik hareketleriyle gönüllerde yer edinen Gamze Özçelik ile dünya evine giren Boşnak asıllı Hollywood aktörü Reshad Strik'in verdiği bir röportajda söylediği sözler büyük alkış topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da kafe işleten, Boşnak kökenli 41 yaşındaki Avustralya doğumlu Hollywood aktörü ve sunucu Reshad Strik, uzun süredir özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Gamze Özçelik ile hayatını birleştirdi. Özçelik ile dünya evine giren ve TRT Belgesel'in 'Ailenin Yeni Üyesi' programıyla sevilen Strik, AA muhabirine verdiği röportajda Türkiye sevgisini ve yakın zamanda hayata geçecek projesini paylaştı.

Reshad Strik ve Gamze Özçelik

Reshad Strik ve Gamze Özçelik

Gamze ÖzçelikİLİŞKİLİ HABERGamze Özçelik'in eşi Türkiye'de program yapan bir belgeselci çıktı! Reshad Strik kimdir?

"BEN OSMANLI TORUNUYUM"

Yakın zamanda yine TRT Belgesel' de başlayacak yeni bir programda da sunuculuk yapacağını kaydeden Strik şöyle konuştu:

"Ben Avustralyalı, Batı dünyası Müslümanıyım. Bir de Osmanlı torunuyum. Ben Türkiye'yi çok seviyorum. TRT'de birkaç dizide çalıştım. Sonra Türkiye'de birkaç bağımsız filmde. Bir de bir tane kültür programına başladım TRT Belgesel'de 'Aile'nin Yeni Üyesi'. 5 sene çalıştım, dünyayı gezdim, tecrübe oldu benim için. Anadolu'yu gezeceğim. Benim gözlerim Anadolu'yu görmek istiyor ve anlatmak istiyorum. Ben Türkiye'yi çok seviyorum ve insanları, kültürleri, köyleri keşfetmek istiyorum"

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Evlendiği kişi o programla tanınıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Evlendiği kişi o programla tanınıyor...
Eşinin ölümüne dayanamayan Ben Vautier'den acı haber! Saatler sonra intihar etti

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin ölümüne dayanamayan Ben Vautier'den acı haber! Saatler sonra intihar etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Yasin 3 hafta önce

Allah yar ve yardımcıları olsun