Nagihan ile Yunus Emre arasında sular durulmuyor! İddialar ortalığı karıştırmıştı

Survivor All Star'da elenerek adaya veda eden Yunus Emre'nin ayrılığının ardından birlikte yarıştığı yarışmacı Nagihan Karadere, ağızları açık bırakan iddialarda bulunmuştu. Yunus Emre'nin vedasının ardından adada sorunlar yaşadığı Nagihan sosyal medya hesabı üzerinden ifşa paylaşımlarında bulunmuştu. Nagihan'ın paylaşımlarına Yunus Emre'den cevap gecikmedi. İkili arasında hakaret ve tehditler havada uçuştu.

Survivor All Star 2024'ün son yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşanmıştı. Elemeye kalan yarışmacılardan Yunus Emre, finale sayılı günler kala adaya veda etmişti. Yunus Emre'nin vedasının ardından adada aralarında sorun çıkan bir diğer Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi şoke etmişti. 

İkili arasındaki gerginlik gün geçtikçe tavan yaptı. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan ikili birbirlerine tehditler ve hakaretler savurdu.

 Nagihan Karadere ve Yunus Emre

Nagihan Karadere ve Yunus Emre

Yunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! İLİŞKİLİ HABERYunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! "Mahkemede görüşeceğiz iğrenç yaratık"

"BENDEN DAYAK YEMEK YEMEYE ÇALIŞIYOR"

Nagihan'ın paylaşımlarının ardından iddiaları yalanlayan Yunus Emre, hesabından yaptığı paylaşımda "Survivor'dan beri benden dayak yemeye çalışıyorsun sen ne değişik bir manyaksın. Git kestir söz döveceğim lan seni" dedi. Yunus Emre'nin paylaşımının ardından yeni bir paylaşımda bulunarak iddialarına hız kesmeden devam eden Nagihan ise o sözlere "Daha önce eşine şiddet uygulamış bir canlı şimdi de bana karşı kadına şiddeti devam ettiriyor. Bilmediğimiz şey değil bunlar. Senden olunca şaşırmadığımız şey bunlar. Ama şunu unutma Muz Cumhuriyeti değil burası hatırlatayım istedim" diyerek karşılık verdi.

Yunus Emre o iddialara cevap verdi

Yunus Emre o iddialara cevap verdi

"KARISININ HAMİLELİĞİNDEN ŞÜPHE DUYAN PİS HIRSIZ"

Sonrasında yaptığı paylaşımlarla Yunus Emre'ye adeta öfke kusan Nagihan paylaşımında "Tiyniyetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo! Eceli gelen müptezel köpek cami duvarına işermiş! Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun?" ifadelerine yer verdi.

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere
Nagihan Yunus Emre paylaşım
Nagihan Yunus Emre paylaşım

"PİS MÜPTEZEL, SARI SIÇAN"

Nagihan sonrasında yaptığı peşi sıra paylaşımlarına ise şöyle devam etti:

"Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri o yüzüğü ne için feda ettiğine hiç girmiyorum benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri ah ah seni pis müptezel seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın kendin kaşındın kendin. Alenen beni dövmekle tehdit ediyorsun akıllanmazsın sen. Böyle devam et bakalım soluğu nerede alacaksın ben de merak ediyorum."

Nagihan paylaşımlarına devam etti

Nagihan paylaşımlarına devam etti
Yunus Emre ve Nagihan Karadere arasında büyük kavga
Yunus Emre ve Nagihan Karadere arasında büyük kavga

İDDİALARI KARŞILIKSIZ BIRAKMADI! "İĞRENÇ YARATIK HAKİM KARŞISINDA HESAP VERECEK"

Karadere'nin paylaşımlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla cevap veren Yunus Emre ise dava açacağını söyleyerek "Nagihan denen şizofreni hastası, iğrenç yaratık yargı karşısında hesap verecek. Ben onunla dans edecek değilim hakimlerimize yapsın şovunu" ifadelerini kullandı.

Nagihan ile Yunus Emre arasında sular durulmuyor

Nagihan ile Yunus Emre arasında sular durulmuyor

NE OLMUŞTU?

"RUH SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL"

"İntikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir" notuyla Yunus Emre'nin arkasından su dökülen bir görsel yayınlayan Karadere ardından yaptığı yeni paylaşımla, adada yaşadıklarını anlatmıştı. Yunus Emre'nin hatasından dolayı geçirdiği jet ski kazasından bahseden Karadere paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

 Nagihan Karadere açıklama

Nagihan Karadere açıklama

"Ben jet ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında... Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime döndüm. Aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu yok kalbi temiz, melek vs... Kalın bakalım aynı ortamda 'can güvenliğim yok' diyerek ortalığı ayaklandırırsınız"

 Nagihan Yunus Emre açıklama

Nagihan Yunus Emre açıklama

"BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Karadere, Yunus Emre tarafından tehdit edildiğini de belirterek "Aslında herkes her şeyin farkında böyle müptezeller yüzünden canımdan oluyordum. Allah beni korudu ve evladıma bağışladı. Çok şükür bundan daha ötesi yok. Patolojik bir vaka olduğuna yemin edebilirim. Bir de bana her fırsatta pişkin pişkin işim yarıda kaldı seni öldüremedim diye imalarda bulunuyor ve tehditler savuruyordu. En son düello gecesi illa yarım bıraktığım işi tamamlattıracak banadiye kayıtlar altında olan söylemi de var. Hep duymazdan, görmezden geldim. Göz teması dahi kurmamaya çalıştım ama sonuna kadar sabrettim. Bu adam sağlıklı biri değil ve çok acil bir şekilde tedavi altına alınmasına gerekir." ifadelerine yer vermişti.

 Nagihan Karadere

Nagihan Karadere

"DARP EDİP KÜFÜR ETTİ"

Daha sonra yaptığı paylaşımda ise Yunus Emre tarafından darp edildiğini ileri süren Karadere şözlerine şöyle devam etmişti:

"Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık pis müptezel krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım."

Karadere'nin bu açıklamaları herkesi şaşkına çevirmişti.

Survivor All Star

Survivor All Star

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor All Star 2024'e veda eden Merve Aydın oğluna işte böyle kavuştu!

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!
Ünlü şarkıcı Justin Timberlake gözaltına alındı! Yeni görüntüleri ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake gözaltına alındı! Yeni görüntüleri ortaya çıktı
Buse Tektaş'tan eşi Alişan'a! "İyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadık..."

İLİŞKİLİ HABER

Buse Tektaş'tan eşi Alişan'a! "İyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadık..."
Yunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! "Mahkemede görüşeceğiz iğrenç yaratık"

İLİŞKİLİ HABER

Yunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! "Mahkemede görüşeceğiz iğrenç yaratık"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Reisx 3 ay önce

Kabahatin büyüğü kusura bakmayın sizlerde. Birileri çuvalla para kazanacak diye, günlerce don atletle aç kalıp, çamurlar içinde sürünmeyi üç kuruş uğruna sizler seçtiniz. Bana göre öncelikle kendine saygısı olan biri zaten böyle bir ortam ve yarışmaya katılmayı aklının ucundan dahi geçirmez.