Fetihler Sultanı'nın Orhan'ı Ali Nuri Türkoğlu'ndan dikkat çeken Serdar Gökhan paylaşımı

TRT ekranlarının sevilen dizisi Fetihler Sultanı Mehmet'in dikkat çeken oyuncusu Ali Nuri Türkoğlu, rol arkadaşı ve Serdar Gökhan ile ilgili paylaşımıyla gündem oldu.

Serkan Çayoğlu'nun başrolünde oynadığı Fetihler Sultanı Mehmet dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. TRT'nin sevilen dizisinin oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri topluyor. Dizide Şehzade Orhan rolünü oynayan Ali Nuri Türkoğlu, dizide Evrenosoğlu rolüyle yer alan usta oyuncu Serdar Gökhan'la ilgili paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

"KOCA ÇINAR BİR DELİKANLI"

Ünlü oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, aynı projede rol paylaştığı usta oyuncu Serdar Gökhan için "Koca Çınar bir delikanlı" dedi.

Türkoğlu X (twitter) hesabından yaptığı paylaşımda "Koca çınar bir delikanlıyla karşı karşıyayız. Karşı karşıya derken; roller böyle ne edersin" ifadelerine yer verdi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0