Tiyatrocu Demet Ersoy otelin terasından düşerek hayatını kaybetti

48 yaşındaki tiyatrocu Demet Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaldığı otelin terasından düşerek hayatını kaybetti. İddiaya göre alkollü olan oyuncu, korkulukların kısa olması nedeniyle düştü.

Bodrum'un Kumbahçe sahilinde bulunan otelde talihsiz bir kaza yaşandı. Kazada tiyatrocu Demet Ersoy yaşamını yitirdi. Ankara'da Bodrum'a iş görüşmesi için gelen Ersoy ve arkadaşları, bir arkadaşlarına ait ve tadilat nedeniyle kapalı olan bu otele yerleşti. Oyuncu, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü terastan aşağı düştü.

Demet Ersoy terastan düşerek vefat etti

Demet Ersoy terastan düşerek vefat etti

TİYATROCU TERASTAN DÜŞEREK YAŞAMINI YİTİRDİ

İddiaya göre; Demet Ersoy ve arkadaşları gece saatlerinde terasta alkol alıyordu. Ardından arkadaşlarından ayrılıp odasına döndü ancak bir süre sonra tekrar arkadaşlarının yanına, terasa döndü. Terastaki korkulukların kısa olması sebebiyle alkolün etkisindeki oyuncu bir anda 2 katlı binanın terasından aşağı düştü.

Olay yerine gelen ekipler Demet Ersoy'un cansız bedeniyle karşılaştı. Ersoy, evli ve 1 çocuk annesiydi.

Demet Ersoy

Demet Ersoy

Tiyatro oyuncusunun arkadaşlarının ifadeleri alındı ve cenaze otopsiye gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Murat Yıldırım'dan duygu dolu açıklama! "Çok farklı bir bağ oluyor..."

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan duygu dolu açıklama! "Çok farklı bir bağ oluyor..."
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0