İbrahim Kutluay'dan olay olan paylaşım! Demet Şener ile yıllar sonra kamera karşısında...

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü model Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile süren davalarının yanı sıra bu kez kızı İrem'in mezuniyeti ile gündeme geldi. Ünlü isim eski eşi İbrahim Kutluay ile 6 yıl sonra aynı karede yer aldı.

14 yıl evli kaldığı eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay ve oğlu Ömer Kutluay'a düşkünlüğüyle bilinen ünlü manken Demet Şener, son zamanlarda İbrahim Kutluay ile süren nafaka davalarıyla gündeme geliyordu. Dava süreçlerinde oldukça çekişmeli davranan ünlü ikili yıllar sonra aynı fotoğrafta bir araya geldi. 

Demet Şener ve İbrahim Kutluay

Demet Şener ve İbrahim Kutluay

DEMET ŞENER PAYLAŞMADI!

Kızları İrem'in mezuniyet törenine katılan ünlü ikili, hali hazırda süren davalarını bir kenara bırakarak çocuklarıyla kamera karşısına geçti. İbrahim Kutluay, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Demet Şener ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sırasında yalnızca oğlu ve kızıyla olduğu kareye yer verdi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan o kareler sosyal medyada büyük ses getirdi. 

İşte, o fotoğraflar...

Demet Şener İbrahim Kutluay ve çocukları

Demet Şener İbrahim Kutluay ve çocukları
Demet Şener ve kızı
Demet Şener ve kızı
Demet Şener ve çocukları
Demet Şener ve çocukları

Seda Sayan garsona sinirlendi! "Tepemde iş yapıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan garsona sinirlendi! "Tepemde iş yapıyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0