Oyunculuğuna İtalya'da devam ediyordu! Can Yaman'dan hayranlarını üzen haber

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Can Yaman, Türkiye'de ünlü olduktan sonra oyunculuk kariyerine İtalya'da devam etme kararı almıştı. Ünlü oyuncu, bu kez aldığı yeni bir karar üzerine dikkatleri üzerine topladı.

Oyunculuğunun yanı sıra verdiği röportajlar ile de adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Can Yaman'ın hayranlarına üzen haber. Ünlü oyuncu, yaklaşık 11 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabını silme kararı aldı. Nedeni ise sosyal medyayla ilgilenmesinin konsantrasyonunu bozması olarak gösterildi.

Can Yaman

Can Yaman

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabının silinmesi ile geriye yalnızca çocuklar için kurduğu 'Can Yaman for Children' isimli derneğin Instagram sayfası kaldı.

Can Yaman for Children resmi Instagram hesabı

Can Yaman for Children resmi Instagram hesabı

Demet Akalın'ın yeni görüntüsü çok konuşuldu! İmaj değişikliği yaptı dikkatleri çekti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın yeni görüntüsü çok konuşuldu! İmaj değişikliği yaptı dikkatleri çekti
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

fatih 2 ay önce

gördünmü sen bak şu işe