Gamze Özçelik'ten eşi Reshad Strik ile anlamlı paylaşım!

Yaptığı yardımlarla tüm dünyada kraliçe olarak adlandırılan Gamze Özçelik eşi Reshad Strik ile birlikte çekilmiş olan videosunu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimi günlerde mutlu bir beraberliğe evet diyerek Reshad Strik ile evlenen ünlü isim Gamze Özçelik magazin gündeminde büyük bir yankı uyandırdı. Her hareketi yakından takip edilen Gamze Özçelik günler sonra sosyal medya hesabından ilk kez eşi Reshad Strik ile çekilmiş bir video paylaştı. 

ANLAMLI PAYLAŞIM!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan eski oyuncu Gamze Özçelik, yürekleri ısıtan görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Yetimlere ve yardıma muhtaç insanlara yaptığı sayısız yardımlara bir yenisini daha ekleyen Gamze Özçelik, Kurban bayramının gelmesiyle birlikte kurban yardımı için ekibini ülkelere gönderdiği anları paylaştı. Özçelik bu anları "2024 Kurban organizasyonumuz için Tanzanya ekibimizi de yolcu ettik" notuyla yayınladı. 

Evlendikten sonra eşi Reshad Strik ile birlikte yardım faaliyetlerine devam edecek olan Özçeli'in bu hareketi sosyal medyada takdir gördü.

İbrahim Tatlıses'in kızı Zübeyde Melek şaşırttı! Melek Zübeyde güzelliğiyle büyüledi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Zübeyde Melek şaşırttı! Melek Zübeyde güzelliğiyle büyüledi
Dilan-Engin Polat çiftinin komşu kavgası! Hakim karşısına çıktılar

İLİŞKİLİ HABER

Dilan-Engin Polat çiftinin komşu kavgası! Hakim karşısına çıktılar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ali şahin 2 hafta önce

hangi müzik indirme programını kullanıyorsun?