Taze gelin Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik ile gittiği ilk ülke gündem oldu!

Evlilikleriyle magazin gündeminde büyük bir yankı uyandıran Gamze Özçelik evlenir evlenmez eşi Reshad Strik ile soluğu Tanzanya'da aldı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü belgesel sunucusu Reshad Strik nikah masasına oturan Gamze Özçelik balayı yerine Tanzanya'ya gitti. İhtiyaç sahiplerine yardım götüren Özçelik ve Strik, Kurban Bayramı'nı bölgede geçirecek.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Yaptığı yardımlarla tüm dünyada kraliçe olarak adlandırılan Özçelik'in eşi Reshad Strik ile Tanzanya'da açmış olduğu Hz. Hatice külliyesinde ağaç diktiği anlar gönülleri fethetti. Gamze Özçelik balayına gitmek yerine Kurban bayramında Tanzanya'ya yardım götürmeyi tercih etti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Özçelik, eşini etiketleyerek kırmızı kalp koydu.

Gamze Özçelik Tanzanya

Gamze Özçelik Tanzanya

Perihan Savaş sürpriz doğum günü! Şaşkınlığı gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Perihan Savaş sürpriz doğum günü! Şaşkınlığı gündem oldu
Tekne kazası geçirmişti! Ali Sabancı'ya sürpriz doğum günü

İLİŞKİLİ HABER

Tekne kazası geçirmişti! Ali Sabancı'ya sürpriz doğum günü
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Kemal Kaya 2 hafta önce

Ne kadar güzelsiniz maşallah.

Musa çetiner ytü 2 hafta önce

Helal olsun gamze ablam sana hayrını rabbim kabul eylesin

Hans 2 hafta önce

Brawo Allah kabul etsin.

yakışır 2 hafta önce

hayat güzeldir iyilerle

Misafir 2 hafta önce

Maşallah