Meryem Uzerli'den dikkat çeken itiraf! "Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem rolünü böyle aldım"

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, son zamanlarda yayınlanan Ru dizisindeki sahneleriyle gündemdeydi. Geçtiğimiz günlerde bir Youtube programına katılan ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında yaptığı samimi itiraf ile sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yaptığı reklam anlaşmalarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı. 

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl

"HÜRREM KARAKTERİ İÇİN..."

Açıklamaları esnasında dizide Hürrem rolünü alabilmek için çok çaba sarf ettiğini dile getiren ünlü oyuncu, rolü kendisine vermeleri için ata binmeyi bildiğini söylediğini ama aslında bilmediğini itiraf etti. Meryem Uzerli; "Hürrem karakteri için ata binip binemediğim sorulmuştu. Elbette biniyorum, demiştim. Birkaç bölüm sonra at binme sahnesi çekildi. Hürrem çok profesyonel bir şekilde ata biniyordu ama ben bilmiyorum. Yapamadım. Görmeniz lazımdı. Felaketti. Sonra bana sormuşlardı 'Ata binmeyi bilmiyor muydun sen?' diye. Ben de 'Bir yanlış anlaşılma oldu herhalde' demiştim. Zaten bir sürü bölüm çekilmişti. Hürrem'i değiştiremezlerdi." şeklinde konuştu.

Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra Meryem Uzerli'nin o sözleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

'Baruthane Pilavcısı' pilav yiyeyim derken cezayı yedi! THY firması kara listeye aldı!

Murat Yıldırım'dan duygu dolu açıklama! "Çok farklı bir bağ oluyor..."

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan duygu dolu açıklama! "Çok farklı bir bağ oluyor..."
Sinem Kobal kamera karşısında zor anlar yaşadı!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal kamera karşısında zor anlar yaşadı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0