Cezaevinden çıkan Nihal Candan'dan doğum günü paylaşımı! Cezaevindeki kardeşine...

Anoreksiya teşhisi konulan ve 37 kiloya kadar düşen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle cezaevinden tahliye edilmişti. Kardeşi Bahar Candan'ın cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskisi gibi yaşamaya devam eden Nihal Candan, bu kez doğum günü paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü isim, cezaevindeki kardeşine atıfta bulundu.

Katıldıkları 'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programıyla ünlenen ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, haklarında çıkan 'dolandırıcılık ve kara para aklama' gibi suçlamalar nedeniyle 16 Kasım 2023'te tutuklanmışlardı. Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve anoreksiya teşhisi konulan Nihal Candan ise sağlığının kötüye gitmesi üzerine tahliye edilmişti.

 Nihal Candan

Nihal Candan

YAPTIĞI PAYLAŞIM OLAY OLDU!

Tahliye edilmesinden kısa bir süre sonra eski yaşamına geri dönen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde 29. yaşını kutladı. Doğum günü organizasyonu sırasında elbisesi ve makyajıyla dikkat çeken Nihal Candan, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Doğum günü paylaşımında özel olarak yapılan pastasıyla boy gösteren ünlü isim, paylaşımına "Suçlu değil." notunu düştü. 

 Nihal Candan

Nihal Candan

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI!

Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafın ardından Nihal Candan'ın o paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan'ın cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskisi gibi yaşamasına tepki gösteren birçok sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımlar ile kardeşine göndermeler yapmasına tepki gösterdi. 

İşte, Nihal Candan'ın o paylaşımı...

 Nihal Candan ın paylaşımı

Nihal Candan ın paylaşımı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Marco 3 ay önce

Normal yaşantiya döndüğüne Göre artik tekrar içeriye alinabilir .Istanbul bașsavciliğina duyurulur. Yoksa adam ayrimciliğindan savci hakkindada .hsk ya suc duyurulur yapiyorum.

Gaye 3 ay önce

Bu neden dışarıda