Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çeken estetik itirafı!

Oynadığı dizilerde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Düzyatan, estetik yaptıran meslektaşlarını eleştirdi.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, estetik yaptıran meslektaşlarını eleştirdi. Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"YÜZÜMDE ESTETİK YOK"

Ünlü oyuncu oyuncu için estetik gerekli mi sorusuna "Bu o kadar ince bir çizgi ki sonuçta oyuncular egoları olan insanlar. Bu egolar beraberinde aslında güzel görünme isteğini de beraberinde getiriyor. Bazıları kendilerine yaptırdıkları operasyonlarla, dolgularla ya da botokslarla iyi hissediyorlar. Bazen yapmak gerekiyor. Bazen de o çizgilere ihtiyacınız olmuyor. O çizgiler oynadığınız rol için gerekli olabiliyor. O zaman da bir şey yapmanız gerekiyor. Bunun tek bir cevabı yok. Ama tabii ki doğalı koruyabilmek, kendimize, cildimize iyi bakmak ve yaşlandırmayı geciktirmek mümkün olduğu kadar. Yüzümüzde yaşanmışlıkları hissetmek bir oyuncu için bence olmazsa olmazlardan bir tanesi." dedi.

"21 GÜNLÜK ŞEYLER TÜKETİYORUZ"

İşler 21 gün sonra unutuluyor diyerek bu duruma dikkat çeken Düzyatan, "Herhangi bir insanın 10-15 milyon takipçisi varsa Türkiye'de onu görmek isteyen kişiler var. Bir yandan daha oyuncu ağırlıklı oyuncuların olduğu başka işler üretilecek. Hepsinin ayrı ayrı üreticisi ve kitlesi var. Her şeyi çabuk tüketiyoruz. Dijital kanalların çıkmasıyla birlikte ürettiğiniz işin ömrü 21 gün. Çünkü 21 gün sonra ürettiği yeni bir iş geliyor. Artık dijitale 21 günlük şeyler üretiyoruz. Ana akıma yaptıklarımızın da dijitale göre daha uzun süreli ömürleri oluyor." açıklamasında bulundu. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gizlice evlendi mi? Beklenen yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gizlice evlendi mi? Beklenen yanıt geldi
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu paylaştı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0