Alan'ın sunucusu Oktay Kaynarca "Türkiye milliyetçisiyim" dedi! Sosyal medyada ortalık karıştı

Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır karakterini oynayarak popüler hale gelen Oktay Kaynarca, katıldığı bir programda sarf ettiği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. "Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" diyen Kaynarca, sözlerinden sonra kendini tekrar açıkladı.

Televizyon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Oktay KaynarcaKurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır karakterini oynamasıyla hafızalara kazındı. Şimdilerde ise 'Alan' adlı televizyon yarışma programında 'program sunucusu' olarak ekranlarında boy gösteren Kaynarca, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Başarılı oyuncu A Para'da yayımlanan "Biz Bize" programındaki açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu programda "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim"  ifadelerini kullandı. Kaynarca'nın bu sözlerinden sonra sosyal medyada gündem oldu. X hesabında en çok konuşulanlar listesine giren Kaynarca, daha sonra tekrardan bir açıklamada bulundu.

"BEN TÜRKİYELİ TÜRKÜM"

X hesabından açıklama yapan Oktay Kaynarca, "Görüyorum ki geçmişte yaptığım bir röportajdaki 'Ben Türkiyeliyim' sözüm eğrilip bükülüp tuhaf yerlere çekilmeye çalışılmakta. Bizim memleket, vatan sevdamızı sorgulamak kimsenin haddi değildir. 'Türkiyelim' demek bana göre 'Ben bu memleketin çocuğum' demektir. Batısı, doğusu, kuzeyi, güneyi bana göre birdir ve bayrağımın dalgalandığı her yer memleketimdir. Herkes Türk olmak zorunda değildir ama ben bir TÜRK olarak bu topraklarda yaşayan herkesi 'Türkiyelim' dedirtmek adına Türkiyeli bir Türküm!!!!" ifadelerini kullandı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0