Sessiz sedasız boşanmışlardı! Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e övgü dolu sözler

2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisiyle yıldızı parlayan Ümit Erdim, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Babalar Günü’nü, Kurban Bayramı’nı ve 39. yaşını kızları Ses ve Eda ile birlikte kutlayan Ümit Erdim, eski eşi Seda Çınar'ın notuyla dikkatleri üzerine topladı.

Sosyal medya hesaplarından iş ve aile hayatına ilişkin yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü isim Ümit Erdim, yaklaşık bir ay önce eşi Seda Çınar ile aldıkları boşanma kararlarını açıklamıştı. Ardından sessiz sedasız bir boşanma süreci geçiren ünlü çift, bu kez bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. 

Ümit Erdim ve Seda Çınar

Ümit Erdim ve Seda Çınar

ORTAK AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI!

2017 yılında Seda Çınar ile nikâh masasına oturan Ümit Erdim, aldıkları boşanma kararını ortak açıklamayla duyurmuştu. Paylaşımları sırasında avukatlarının açıklamasını alıntılayan ünlü çift, "Müvekkilimiz Ümit Erdim eşi Seda Çınar ile sevgi ve saygı ile yıllardır yürüttükleri evliliklerini, yine aynı sevgi, saygı ve anlayış ortamında bitirme kararı almış, bu doğrultuda taraflar Nisan 2024 tarihinde anlaşmalı şekilde boşanmıştır." demişti.

Seda Çınar

Seda Çınar

"ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ŞANSLI"

Geçtiğimiz günlerde Babalar Günü’nü, Kurban Bayramı’nı ve 39. yaşını kızları Ses ve Eda ile birlikte kutlayan Ümit Erdim, kızlarıyla geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımı sırasında "Doğum günüm kutlu olsun. Şey yaparız haberleşiriz." notunu düşen ünlü isme eski eşi Seda Çınar'dan cevap gecikmedi. Seda Çınar Ümit Erdim'in paylaşımına yorum yaparak "Çocuklarımız senin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı." ifadelerini kullandı.

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımın üzerine Seda Çınar'ın Ümit Erdim yorumu sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Ümit Erdim'in o paylaşımları...

Ümit Erdim ve kızları

Ümit Erdim ve kızları
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim paylaşımı
Ümit Erdim
Ümit Erdim

Ünlü oyuncu Levent Can bayram günü hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Levent Can bayram günü hastanelik oldu!
Şarkıcı  Aylin Aslım'ın acı günü! Babalar Günü'nde babasını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Aylin Aslım'ın acı günü! Babalar Günü'nde babasını kaybetti
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0