Şarkıcı  Aylin Aslım'ın acı günü! Babalar Günü'nde babasını kaybetti

Ünlü şarkıcı Aylin Aslım aldığı acı haberle yıkıldı. Aslım, Babalar Günü'nde babası Naci Aslım'ı kaybetti.

Ben Kalender Meşrebim şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı Aylin Aslım baba acısıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcının babası Naci Aslım, dün Babalar Günü'nde hayatını kaybetti.  Babası Naci Aslım'ın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. 

BABALAR GÜNÜ'NDE YIKAN ÖLÜM HABERİ

Babalar Günü'nde babasını kaybeden ünlü şarkıcı, babasıyla fotoğrafını paylaşarak, "Babalar Günü'nde vedalaşmak varmış babam. Çocuk işçi, Almancı işçi, emekli işçi, emekçi babam. Dürüst ve inatçı, onurlu babam. Çocukların cebi şeker dolu dedesi babam. Güle güle" notunu düştü. 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Naci Aslım'ın cenaze töreni bugün Bahçeşehir Hacı Eyüp Saadet Çarmıklı Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası defnedildi. 

Sessiz sedasız boşanmışlardı! Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e övgü dolu sözler

İLİŞKİLİ HABER

Sessiz sedasız boşanmışlardı! Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e övgü dolu sözler

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0