Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino'ya Filistin protestosu şoku! Korku dolu gözlerle kaçtı

Filistinliler üzerinde acımasızca yok etme faaliyeti uygulayan siyonist İsrail rejimine olan desteğiyle bilinen dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino, ABD'nin New York eyaletinde Filistin destekçilerinin protestosuyla karşılaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Filistin'e desteğiyle bilinen ve anti-İsrail söylemiyle tanınan Amerikalı sosyal medya fenomeni cumartesi günü yayınladığı bir videoda ünlü yönetmen Quentin Tarantino'yu New York'ta St. Marks Place adlı restoranda yemek yerken bulup ona "b** parçası siyonist (piece of s**t)" olarak seslendi. Crackhead Barney takma adıyla sosyal medyada varlık gösteren kadın, 61 yaşındaki yönetmeni İsrail'in siyonist yönetimine olan desteğinden ötürü sert sözlerle protesto etti. Tarantino, korku dolu gözlerle hızla arabasına binip uzaklaşırken, bir grup protestocu ünlü yönetmene sloganlar atmaya devam etti.

TARANTINO'YA FİLİSTİN PROTESTOSU

Fenomen kadın Tarantino'nun masasına yaklaşarak "Quentin Tarantino! 'Özgür Filistin' de! Neden bir siyonist b** parçasısın!" diye bağırdı. Tarantino kadına cevap vermedi ve restoran çalışanları kadını dışarı çıkartırken kadın "İsrail'e mi gidiyorsun?" diye bağırdı. Korku dolu gözlerle hızla restoran çıkan Tarantino, kapıda Filistin destekçisi bir grupla karşılaştı. Ünlü yönetmen arabasına binip uzaklaştı.

Tarantino ve eşi

Tarantino ve eşi

Ünlü yönetmen İsrailli şarkıcı Daniella Pick ile evli, iki çocuğu var ve İsrail'de yaşıyorlar. 7 Ekim olaylarından sonra Tarantino, İsrail'in güneyindeki bir askeri üssü ziyaret edip İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) askerleriyle görüşmüştü.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0