Vedat Milor'dan İsrail'e tepki! "Soykırımın hesabı er geç verilecek"

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor katil İsrail'e sosyal medyadan yayınladığı video ile tepki gösterdi. İsrail'in zulmüne dikkat çeken Milor, "soykırımın hesabı er geç verilecek" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Terör devleti İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sessiz kalmayan ünlü gurme Vedat Milor sosyal medya hesabından mezun olduğu okulda çekilen videoyu paylaşarak tepkisini dile getirdi.

"SOYKIRIMIN HESABI ER GEÇ VERİLECEK"

Amerika'daki Stanford Üniversitesi mezuniyet töreninde Filistin yanlısı gösteriyi paylaşan Vedat Milor "Soykırım’ın hesabı er geç verilecek ve Filistin bağımsız devleti kurulacak" notunu düştü.

GELEN YORUMLARA TEK TEK CEVAP VERDİ

Milor, gelen yorumlara "Kimin ne düşündüğü umurumda değil. Vicdanıma göre" yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu Levent Can bayram günü hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Levent Can bayram günü hastanelik oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Memet 1 hafta önce

Ağzını yüreğine sağlık Vedat bey. Sadece 20.000 çocuğun şehit edildiği bu alçak savaşta yerin dibine batsın yahudilerin arz-ı mevudu. Şimdi sessiz kalanlar unutmasın ki o alçak emelin bir kapısı da bize dayanıyor. Sadece insan olmak vicdan sahibi olmak bile bu alçaklara ses çıkarmaya yetmez mi.......