Ahu Tuğba hastaneye kaldırılmıştı! Hastalığı belli oldu

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ünlü ismin hastalığı ortaya çıktı.

68 yaşındaki ünlü oyuncu geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmişti. 8 saatlik ameliyatın ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi gören Ahu Tuğba, mayıs ayında taburcu olmuştu. Ünlü oyuncu, rahatsızlanarak tekrar hastaneye kaldırıldı. Ahu Tuğba'nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

AHU TUĞBA HASTANEYE KALDIRILDI

Ünlü oyuncu mayıs ayında taburcu olduktan sonra yemek yiyemediğini ve mama ile beslendiğini açıklamıştı. Gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşan Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, zor günler geçiren annesi için dua istedi.

Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı

Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı

Ahu Tuğba'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncunun hastanede çekilmiş fotoğrafı sevenlerini endişelendirmiş ancak hastalığına dair bir açıklama yapılmamıştı. Ahu Tuğba'nın hastalığı ortaya çıktı.

HASTALIĞI AÇIKLANDI

Gazeteci Onur Akay, Ahu Tuğba'nın hastalığını duyurarak onun KOAH hastası olduğunu iddia etti. Akay, "Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı 'KOAH' olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika'da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerine yer verdi.

Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar arasında yeni krizi! Yazdıklarından korkup mahkemeye koştu

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar arasında yeni krizi! Yazdıklarından korkup mahkemeye koştu
Yasemin Sakallıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Dünya nimetlerine yüz çeviren..."

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Dünya nimetlerine yüz çeviren..."

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yürü git 2 ay önce

Zalimler için yaşasın cehennem..Kızının adı Anjelik miş..Hiç dua eder miyim bunlar için..