Yüzüklerin Efendisi’nin Gandalf’ından korkutan haber! Ian McKellen hastaneye kaldırıldı

Yüzüklerin Efendisi'nde Gandalf rolünü oynayan Ian McKellen hayranlarını korkuttu. Londra West End’deki Noel Coward tiyatrosunda talihsiz bir olay yaşayan Ian McKellen, apar topar hastaneye kaldırıldı.

"Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinde Gandalf karakterine hayat veren usta oyuncu Ian McKellen, Noel Coward tiyatrosunda sahneden düştü. 85 yaşındaki dünyaca ünlü aktör hastaneye kaldırılırken tiyatro salonu tahliye edildi ve akşamki gösterinin iptal edildiği bildirildi.

Ian McKellen

Ian McKellen

Nero X üzerinden yaptığı duyuruda “Seyirciler bu gece Noel Coward Tiyatrosu’nda Sir Ian Mckellan’ın sahneden düşmesiyle büyük bir şok yaşadı. Çalışanlar ünlü oyuncuya hemen yardım etmek için koştu. Dualarımız onunla" dedi.

Ian McKellen

Ian McKellen

Sevenlerini korkutan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0