Spikerle arasındaki diyalog gündem oldu! Arda Güler, kendi golünü böyle izledi

Euro 2024'te grubun 3-1 kazanılan Gürcistan maçında attığı golle milyonları ayağa kaldıran Arda Güler, 65. dakikada attığı gol ile taraftarların gönlünü kazandı. Sunumu ve tepkileriyle büyük beğeni toplayan spor spikeri Özkan Öztürk ise maçın ardından Arda Güler'in yanına giderek 65. dakikada attığı golü izletti. İkilinin o anları kısa süre içerisinde sosyal medyada vira oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Euro 2024 Türkiye'nin galibiyetinde önemli rol oynayan ünlü futbolcu Arda Güler, mücadelenin ardından spor spikeri Özkan Öztürk ile bir araya gelerek birlikte, attığı golü izledi. İkilinin o samimi anları kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada gündem oldu. 

BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Maç sürecini anlatan ve gol anlarında adeta kendinden geçen ünlü spor spikeri Özkan Öztürk'ün performansını takdir ettiğini dile getiren Arda Güler, spikere dönerek ''Ağzına sağlık abi. İnşallah böyle bağırmaya devam edersin'' dedi. Arda Güler'e samimiyetle karşılık veren Özkan Öztürk, yayınlanan video üzerine sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Özkan Öztürk ve Arda Güler'in o videosu...

Milli takımın futbol elçisi Yağmur Tanrısevsin taraftara maç öncesi üçlü çektirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Milli takımın futbol elçisi Yağmur Tanrısevsin taraftara maç öncesi üçlü çektirdi!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0