Arda Turan'ın serveti gündem oldu! Milyonluk arabadan sonra İsviçre'den ev

Geçtiğimiz aylarda Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla gündeme gelen Arda Turan servetiyle gündem oldu. Rolls Royce arabasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü futbolcunun eşi Aslıhan Doğan gözünü İsviçre'deki evlere dikti.

Geçtiğimiz günlerde 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile dikkatleri üzerine Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan katıldığı programda yaptığı açıklamayla gündem oldu. Senem Aydın’la Hadi Anlat’ programına konuk olan Aslıhan Doğan, İsviçre'den ev almayı hayal ettiğini söyledi. 

"HAYAL EVİM İÇİN İKİ KOLTUK ALDIM"

Hayalini anlatan Doğan "İsviçre’de ev almayı hayal ediyorum. Kafamda dekorasyonu bile hazır. Olumlama gibi olumlama yapıyorum yani. Hayal evim için iki koltuk aldım, şu an oturduğumuz evin çatısında duruyor." dedi.

Aslıhan Doğan

Aslıhan Doğan

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Doğan'ın bu açıklaması kısa sürede gündem oldu. Ünlü isme sosyal medyada; 'Hayali bile çok zengin', 'Bu nasıl hayal önceden hazırlık bile yapmış', 'Hayale bak be' gibi yorumlar yapıldı.

Vivienne annesi Angelina Jolie'yi yalnız bırakmadı! O ayrıntı gözlerden kaçmadı

İLİŞKİLİ HABER

Vivienne annesi Angelina Jolie'yi yalnız bırakmadı! O ayrıntı gözlerden kaçmadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

SAKARYA'LI 1 hafta önce

Valla insanların parası varsa bu bi suç değildir heleki devlete vergisi ödenmiş bir para ise o parayla istediğini yapabilir kimse karışamaz kimsede kıskanmasın arda ve aslı kardeş varken yapın yaşayın yok ken zaten yok sizi kıskananlar sanki yokken sizemi bakacaklar takmayın yiyiniz içiniz ama israf etmeyiniz

Bozkurt 1 hafta önce

Vatana millete hic hayriniz yokki

Misafir 1 hafta önce

Devlet bunun gibilerden ne kadar vergi alıyor sormak lazım. Gelir vergisi hani nerede?

Ezgi 1 hafta önce

İsviçre size fazla gelir kızım kocan da paramı kaldıki hava atıyorsun