Buse Tektaş'tan eşi Alişan'a! "İyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadık..."

Güçlü sesi ve sahne performanslarının yanı sıra sunuculuk kariyeriyle de tanınan ünlü şarkıcı Alişan, bu kez sosyal medyadan yapılan bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının eşi Buse Varol, Alişan'ın doğum gününü fotoğraflarına yazdığı romantik not ile kutladı.

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Ferhat karakteriyle kariyerinde ivme kazanan ünlü şarkıcı Alişan, bu kez sahne performanslarıyla değil sosyal medyadan yapılan bir paylaşım üzerine dikkatleri üzerine topladı. Ünlü şarkıcının eşi Buse Varol, doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı sevgi dolu bir yazı ile kutladı. Buse Varol'un o paylaşımı sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

 Buse Varol ve Alişan

Buse Varol ve Alişan

"NE ÇOK ŞEY YAŞADIK..."

Paylaşımı sırasında Alişan ile birlikte çekildikleri birçok fotoğrafı bir araya getiren Buse Varol, paylaşımına "İyi ki doğdun canım kocam. Çocuklarımızla beraber nice sağlıklı yaşlar alalım inşallah, iyisiyle kötüsüyle ne çok şey yaşadık.. Nice anılar biriktirmek dileğiyle... Seni Seviyorum." notunu yazdı. Alişan ise Buse Varol'un paylaşımına "Teşekkür ederim aşkım. Sağlıkla inşallah hep birlikte." yorumunda bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

İşte, Buse Varol'un o paylaşımı...

 Buse Varol ve Alişan

Buse Varol ve Alişan

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!
Nagihan ile Yunus Emre arasında sular durulmuyor! İddialar ortalığı karıştırmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Nagihan ile Yunus Emre arasında sular durulmuyor! İddialar ortalığı karıştırmıştı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0