Kardeşinin vefatından sonra doğum günü kutlamayan Alişan'dan duygusal paylaşım! "Beni bilen..."

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı 2021 yılında korona virüs sebebiyle kaybeden ünlü şarkıcı Alişan, doğum gününde yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Kardeşinin vefatından sonra doğum gününü kutlamayan Alişan, doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.

2021 yılında kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yeğenleri Eyşan ve Ceylan'ı bir an olsun yalnız bırakmayan Alişan'a yeğenleri sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Kardeşinin vefatından sonra doğum gününü kutlamadığı bilinen Alişan'a çocukları Burak ve Eliz ile yeğenleri Eyşan ve Ceylan'dan sürpriz bir kutlama geldi.

"KARDEŞİM GİTTİĞİNDEN BERİ..."

Elinde pasta ile giren yeğeni Eyşan'ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Alişan o anları sosyal medya hesabından "Beni bilen biliyor..Ben doğum günümü kutlamıyorum kardeşim gittiğinden beri..Ama adettendir diyerek aile içinde sadece iyiki doğdun dıyecek kadar bir minik d günü tebriği yapıyoruz..Dün gece Eyşan’ım 12’de bana sürpriz yaptı,bugun de yavrularım sabah bir pastayla geldiler..Varlıklarına ne kadar şükretsem az️Kutlayan,iyi dileklerde bulunan herkese tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum..İyi ki varsınız Evet bende inanamıyorum ama 48 bugün itibariyle bitip 49 dan gün almış bulunmaktayım..:)Hayat son nefesıne kadar şükürle ve mücadeleyle geçiyor ve geçecek..Önemli olan bu uzun gibi görünen ama çok kısa olan hayatta güzel şeyler yapıp,güzel dostluklar biriktirmek ve arkandan güzelliklerinin konusulması..Bu kadar basit aslında..Benim varlığıma sebep olan önce Allah’a sonra anneme ve babama,hayatımı güzelleştiren eşime ve çocuklarıma,Canlarım Eyşan’ım ve Ceylan’ıma,aileme,dostlarıma,arkadaşlarıma ve beni bu mesleğe atıldığım ilk gunden son gunume kadar yalnız bırakmayan yaşadığım her şeyin sebebi sevenlerime çok tesekkur ederım..İyi ki varsınız..Allah’ım eksıklıgınızı hıcbır zaman gostermesin️Gidenlere ve bugunden ıtıbaren hıc olmayacakların da Allah yolunu acık etsın………………" notuyla paylaştı.

Alişan ve yeğeni

Alişan ve yeğeni

"O SARILMAK, KARDEŞE SARILMAK GİBİ"

Yeğenini uzun uzun öperek sarılan Alişan'ın duygusal anları için kullanıcılar "Ahh o sarılmak kardeş e sarılmak gibi", "Ne kadar yürekten içten öpmek , ne büyük sevgi var yüreğinde yigenlerine karşı helal olsun", "O öpücüğün kardeşine olan özlemin ta kendisi" yorumlarında bulundu.

Alişan doğum günü paylaşımı

Alişan doğum günü paylaşımı

Yasemin Sakallıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Dünya nimetlerine yüz çeviren..."

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Dünya nimetlerine yüz çeviren..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0