Yıldız Tilbe güvenliğin engeliyle karşılaşınca şaştı kaldı! Antik tiyatroda olanlar oldu

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Yıldız Tilbe, antik mezarın üstüne çıkmak isteyince güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Yapının mezar olduğunu öğrenen ünlü şarkıcının tepkisi gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çeşitli açıklamalarıyla ve sahne kostümleriyle sık sık gündem olan şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Muğla'nın Bodrum ilçesinde sevenleriyle bir araya geldi. Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen konserde en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, şarkısını yüksek bir yere çıkıp söylemek isterken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. O anların görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca hızla yayıldı.

ANTİK MEZARIN ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTEYİNCE GÖREVLİ ENGELLEDİ

Antik tiyatroda zemine bir sahnede şarkılarını seslendiren Yıldız Tilbe, biraz ilerisinde duran yüksekliğe çıkarak devam etmek istedi. Adımıyla yanına gelen güvenlik görevlisi ünlü şarkıcıyı engelledi ve o yapının antik bir mezar olduğunu söyledi.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Mezarın üstüne çıkmaya çalıştığını öğrenen Tilbe, şaşkınlığını gizleyemedi ve "Mezarın ne işi var burada?" yanıtını verdi. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vtndş 2 ay önce

kaldırın o mezarı heyyyt

mis@f1r 2 ay önce

sizin sanatciliginiz böyle olur, ne tarihten, ne gecmisten, ne insandan, ne kültürden...hepsinden bihaber birar zavalli toplumu..