Şarkıcı Derya Uluğ sahnede rahatsızlandı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ verdiği konser sırasında rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Son dönemde çıkardığı şarkılarla gündem olan şarkıcı Derya Uluğ sahnede rahatsızlanarak hayranlarını korkuttu. Kıbrıs'ta verdiği konser sırasında rahatsızlanan ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Uluğ'un Domuz Gribi olduğu anlaşıldı. Ünlü şarkıcı bütün konserlerini iptal ederek sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

“Son konserim sonrasında sağlık durumum maalesef kötüleşti. Hastanede gerekli tüm tedaviler yapılmasına rağmen maalesef Merit Crystal Cove konserimi gerçekleştiremeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Misafirlerden özür diliyorum. Başka bir tarihte telafi edeceğiz."

Derya Uluğ sahneden rahatsızlandı

Derya Uluğ sahneden rahatsızlandı

 

Demet Akalın iğne ipliğe döndü! Son haliyle ilgili açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın iğne ipliğe döndü! Son haliyle ilgili açıklama

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0