Darp edilen Kaya Sabancı taburcu olduktan sonra ilk kez konuştu! "Bunlar zengin eşkıyalar"

İş insanı Kaya Sabancı, Bodrum'da aralarında site içi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık bulunan site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darp edilmişti. Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Sabancı, müşahede altına alınmıştı. Taburcu edilen ünlü iş insanı olayla ilgili ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İddialara göre; Göltürkbükü Mahallesi'ndeki lüks bir sitede yaşamını sürdüren iş insanı Kaya Sabancı bir restoranın açılışında, site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından saldırıya uğramıştı.

"'ULAN SEN BURAYA MI GELDİN?' DEYİP YUMRUK ATTI"

Darp edilen Kaya Sabancı, tedavi edildikten sonra yaptığı açıklamada olayla ilgili ilk kez konuştu. Olay anını anlatan 72 yaşındaki iş insanı şu ifadeleri kullandı:

"Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik. Ben restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye 'Merhaba Mustafa' dedim, Vedat Aşçı beni gördü, 'Ulan sen buraya mı geldin?' deyip, gözümün üzerine yumruk attı."

Kaya Sabancı taburcu oldu

Kaya Sabancı taburcu oldu

"'BU ADAMI ALMAYIN' DESE DÖNER GİDERDİM"

Aldığı yumruk darbesiyle yere düştüğünü ve kimsenin kendisine yardım etmediğini belirten Sabancı "Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Ben akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese 'Bu adamı almayın' diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri." şeklinde konuştu.

Kaya Sabancı açıklama

Kaya Sabancı açıklama

"ELMACIK KEMİĞİM KIRILDI"

Sağlık durumundan da bahseden Sabancı sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben."

Kaya Sabancı ilk kez konuştu

Kaya Sabancı ilk kez konuştu

NE OLMUŞTU?

GÖZLEM ALTINDA TUTULUYORDU!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde darp edilen 72 yaşındaki iş insanı ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırmıştı. Sabancı'nın sol gözüne darbe aldığı ve hastanede gözlem altında tutulduğu öğrenilmişti.

Kaya Sabancı darp edildi

Kaya Sabancı darp edildi

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran'ın hastane bahçesinde basın mensuplarına verdiği bilgiye göre; Sabancı'nın sitenin sahibiyle daha önceden aralarında husumet olduğu, kavganın da bu nedenle yaşandığını iddia edilmişti. Kayran, şikayetçi olacaklarını kaydederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilmişti.

 Kaya Sabancı müşahede altına alındı

Kaya Sabancı müşahede altına alındı

Hande Erçel ve Barış Arduç'tan merakla beklenen proje! İlk görüntüler geldi...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel ve Barış Arduç'tan merakla beklenen proje! İlk görüntüler geldi...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0