Gamze Özçelik'ten aşk dolu paylaşım! Sosyal medyada ilgi odağı oldu

Geçtiğimiz günlerde Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine giren ünlü isim Gamze Özçelik son gönderisiyle gündem oldu.

Sürpriz bir nikahla hayatlarını birleştiren Gamze Özçelik ve Reshad Strik çifti, balayı yerine Tanzanya'ya gitmişti. Kurban bayramını ihtiyaç sahiplerine yardım götürerek geçiren ünlü çiftten Gamze Özçelik son paylaşımıyla çok konuşuldu. 

AŞK DOLU PAYLAŞIM

Çiçeği burnunda çiftin aşk dolu karesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Özçelik, eşi Reshad Strik'in doğum gününü bu sözlerle kutladı. Yayınladığı gönderiye "Doğum Günün Kutlu Olsun Kalbim" notunu düşen Gamze Özçelik bu gönderisi çok beğenildi.

Ünlü çifti birbirine çok yakıştıran sosyal medya kullanıcıları; "Umud'a aşkla koşmak, buna denir.", "Ne güzel doğru yolda olunca Allah'ın lütfu çok büyük oluyor maşallah Allah birbirlerine göz nuru eylesin", "Birbirine en çok yakışan çift siz oldunuz şimdiye dek gördüğüm en güzel çift ikinizi de çok seviyorum Rabbim nice birlikte seneler nasip etsin inşallah aşkla kosan yorulmazmış", "Allah bir ömür mutlu etsin. İnsanlığın bu zor günlerinde çiçek gibi açtınız", "Gamze hanım Maşallah barekallah, çok yakışıyorsunuz, Rabbimde yakıştırmış ki nasip etmiş.", "Rabbim sizi ne güzel birbirinize denkleştirmiş ,son zamanların en güzel çifti oldunuz, maşaallah barekallah", "Maşallah Süphanallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah", "Yaaa sakın ayrılmayın her yönden çok yakıştınız", "Birbirinize nasıl güzel yakışmışsınız.... Rabbim iki cihan saadeti versin....." yorumunda bulundu.

RESHAD STRİK'TEN ROMANTİK CEVAP

Özçelik'in paylaşımına eşi Reshad Strk kayıtsız kalamadı ve sosyal medyadan duygularını dile getirdi. Strik, paylaşımına doğum gününü kutlayan eşi Gamze Özçelik'i etiketleyerek "Seni çok seviyorum canım eşim, hayatım. Bir başka güzel sabah için teşekkür ederim." mesajını yayınladı. 

Yunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! "Mahkemede görüşeceğiz iğrenç yaratık"

İLİŞKİLİ HABER

Yunus Emre ile Nagihan kavgası yargıya taşınıyor! "Mahkemede görüşeceğiz iğrenç yaratık"
Reynmen'den Nusret'e Mykonos tepkisi! Sosyal medyadan isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'den Nusret'e Mykonos tepkisi! Sosyal medyadan isyan etti
Ablası tahliye edilen Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ablası tahliye edilen Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kimyacı 5 gün önce

İki iyi insan...