Reynmen'den Nusret'e Mykonos tepkisi! Sosyal medyadan isyan etti

Ünlü şarkıcı Reynmen Nusret'in yurtdışında bulunan restoranıyla ilgili eleştiride bulundu.

Yunanistan'a tatile giden şarkıcı Reynmen, Nusret Gökçe'nin mekanına gitti. Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mekanda servisi beğenmediğini söyledi.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Servisi beğenmeyince Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti. Reynmen, Nusret'i de etiketleyerek isyan etti. Şarkıcı, "Abi maalesef servis çok kötü istersen buraya bir el at" ifadelerini kullandı.

Eleştirisi devam eden Reynmen hatta direk burayı kapat bence yorumuyla eleştirilerin odağı oldu. Dünya çağında bu kadar meşhur olan Nusret ile ilgili yapılan bu ağır eleştireler sosyal medyada sevenleri tarafından pek beğenilmedi. 

AÇIKLAMA GELMEDİ

Ünlü kasap Nusret Gökçe konuyla ilgili açıklamada yapmazken sosyal medyada Mykonos ile ilgili paylaşım yapmaya devam ediyor. İşte Nusret'in son paylaşımı...

Gamze Özçelik'ten aşk dolu paylaşım! Sosyal medyada ilgi odağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten aşk dolu paylaşım! Sosyal medyada ilgi odağı oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Alia 1 hafta önce

O, youtuber kendince ne zıkkım yemeyi hakkediyor ki öyle kendince yorum ya da beğeni ya da burayı kapat sözlü uyarı yapıyor!

misafir 1 hafta önce

Bunu diyeceğine bir daha sen gitmesen olmaz mı? Bence sen özel muamele görmediğin için bunları söylüyorsun. Bu şarkıcı takımı da kendilerini ne görüyorsa artık. Servisin işi yok önünde sıraya dizileceklelerdi öyle mi?