İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken "küslük" açıklaması!

İbrahim Tatlıses'ın şarkıcı kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz akşam Bodrum'da sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla görüşen Çıtak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in imam nikahlı kısa süreli evliliğinden dünyaya gelen ve 13 yaşına kadar gerçek babasını tanımayan Dilan Çıtak, tıpkı babası gibi müzikle iştigal ediyor. 2022 yılında kendisi gibi müzisyen olan Levent Dörter ile nikah masasına oturan Çıtak, bu sıralar eşiyle birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Geçtiğimiz akşam Bodrum'da verdiği konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen Çıtak, sektöre ve babası İbrahim Tatlıses'e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dilan Çıtak

Dilan Çıtak

MALİYETLERDEN DERT YANDI

Müzik sektöründe ilerlemek isteyen ve bunun için çok çaba sarf ettiğini söyleyen Dilan Çıtak, sahne almakla ilgili şöyle konuştu: "Küçüklüğümden beri hayal ederdim, nasıl bir şey diye? Bugün burada sahnedeyim. Bayram sürecini kayıt yaparak geçirdim. Sahne dışında geceleri sürekli kayıt yaptım. Çıkan her şarkıma klip çekiyorum. Ama her klip bana bir ev parasına mal oluyor. O yüzden çok çalışmam lazım. Ama bu parayı harcadığım için de hayıflanmıyorum iyi iş, iyi finans demek".

İBRAHİM TATLISES AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Babası İbrahim Tatlıses'le ilgili magazin gündeminde ziyadesiyle yer tutan şarkıcı Çıtak, birçok defa Tatlıses'le aralarında kırgınlık ya da küslük olduğu haberleriyle gündeme gelmişti. Muhabirlerin İbrahim Tatlıses'le aralarında küslük olup olmadığı sorusuna cevap veren Çıtak, "Yok, hayır hiçbir şey yok. Her şey güzel. Herkes hayatta ve mutlu olduğu sürece bir sıkıntı yok" dedi. Hatta, bayramda babasını arayıp bayramını kutlamış. İkilinin mahkemelik olduğu haberlerini yalanlayan Çıtak, "Ben mi davalığım? Kimseyle davalık değilim, çok şükür" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak

"TAMAMEN YARIM KALDIM"

Anneannesini kaybeden Dilan Çıtak, artık bayramların kendisine eskisi kadar anlamlı gelmediğini ifade ederek "Benim için bayramlar annemi kaybettikten sonra bitti diyebilirim. Babamı da kaybettim. İki babam olması biraz şanslı bir durum ama anneannem benim için ayrıydı. O gittikten sonra tamamen yarım kaldım ama yine bayramlarda değer bilmeye çalışıyoruz" dedi.

Oğulları ile eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Çağla Şıkel'den sevgi dolu paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Oğulları ile eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Çağla Şıkel'den sevgi dolu paylaşım

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0