Oğulları ile eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Çağla Şıkel'den sevgi dolu paylaşım

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan karakteriyle tanınan ünlü sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün oğullarıyla birlikte eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu, kısa süre içerisinde adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda mankenlik ve sunuculuk kariyerleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Çağla Şıkel, şimdilerde NOW ile ekranlara gelen Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunuculuğunu yapıyor.  Aynı süreçte sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanan Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün oğullarıyla birlikte eski eşi Emre Altuğ'un konserine katıldı. 

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ oğulları

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ oğulları

"NASIL BİR SEVAP İŞLEMİŞ OLABİLİRİM?"

Konser sırasında oğullarıyla birlikte şarkılara eşlik eden Çağla Şıkel, oğullarının şarkı söylerken kendisine yaptığı tatlı mimik ve hareketleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sevgi dolu paylaşımına "Ben nasıl bir sevap işlemiş olabilirim?" notunu düşen ünlü sunucu, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İşte, Çağla Şıkel'in o paylaşımı...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken "küslük" açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken "küslük" açıklaması!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin lüks yazlık heyecanı! Fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin lüks yazlık heyecanı! Fiyatı dudak uçuklattı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0