Ayhan Sicimoğlu'nun eski çalışanına tokat attığı anlar şoke etti! Suç duyurusunda bulundu

Ünlü gezgin ve televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu'nun eski bir çalışanına tokat attığı anlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Eski personel tarafından anbean kaydedilen görüntülerin ardından sessizliğini bozan Sicimoğlu ise şantaj ve kumpasa uğradığını belirten bir açıklama yaptı. Mağdur olduğunu savunan personel ise Sicimoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Yaptığı gezi programlarıyla geniş kitlelere ulaşan ünlü televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu, eski çalışanına tokat attığı skandal görüntülerle gündem oldu.

İddialara göre; ünlü isim geçtiğimiz günlerde teknesiyle birlikte Yunan Adaları'na doğru seyir gerçekleştirdi. Bu seyirden önce Marmaris'te anlaştığı bir yardımcı ile tekne gezisine çıkan Sicimoğlu, teknesinde çalıştırdığı Samet İşitmezoğlu'nun işini beğenmediğini gerekçe göstererek genç adamı işten çıkardı.

ESKİ ÇALIŞANINA TOKAT ATTI

Parasını isteyen Samet İ. ise Sicimoğlu'ndan "Çalışana para verilir" yanıtını aldı. Hakkını alamadığını iddia eden genç adam, "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." deyince Sicimoğlu sinirlenerek tokat attı. O anları anbean cep telefonu kamerasına kaydeden eski çalışan, "Darp raporu alacağım. Sizi polise şikayet edeceğim" dedi.

Genç adamın söylemlerini dinlemeden arabasına binen Sicimoğlu, kısa bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. 

ESKİ ÇALIŞANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Uğradığı saldırıyla ilgili açıklama yayınlayan Samet İşitmezoğlu, Sicimoğlu tarafından 33 bin TL'ye işe alındığını ancak sigortasının yaptırılmadığını, gemici olarak alındığı işte kameramanlık yaptığını dile getirdi. Denize düşürüldüğünde kendisine yardım eli uzatılmadığının altını çizen genç adam açıklamasında, "Onun için bot daha önemliydi" dedi. Sicimoğlu'na yaşı nedeniyle saldırmadığını ifade eden eski çalışan, yumruklu saldırıya maruz kaldığını söyledi.

AYHAN SİCİMOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ŞANTAJA MARUZ KALDIM!

Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Ayhan Sicimoğlu ise Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum..." 

YASAL YOLLARA BAŞVURDU

Samet İşitmezoğlu'nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş ise Ayhan Sicimoğlu hakkında kasten yaralama suçundan Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Avukat Akkuş, "Suç duyurusunda bulunmakla kalmayıp, buna benzer olayların yaşanmaması için tüm hukuki yolların sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Engin Altan Düzyatan da buz akımına uydu! O anları çok konuşuldu 

Yurt dışından Eskişehir'e uzanan yolculuk! Nilay Boyluoğlu ait hissettiği yerde üretime başladı

İLİŞKİLİ HABER

Yurt dışından Eskişehir'e uzanan yolculuk! Nilay Boyluoğlu ait hissettiği yerde üretime başladı
Yağmur Tanrısevsin'in yeni anlaşması dudak uçuklattı! Markaları adeta peşinden koşturuyor

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Tanrısevsin'in yeni anlaşması dudak uçuklattı! Markaları adeta peşinden koşturuyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet 3 ay önce

Herkes kendi hukukunu kendi kanunlarıyla sağlamaya çalışırsa vay bu dünyanın haline fiziki veya maddi olarak güçlüolanlar her zaman üstün olurlar.

Konya Ahmet 3 ay önce

Pek inandırıcı gelmedi, Ayhan bey meslegi ve kariyeri gereği egoludur filan ama bir tuzağa çekilmiş gibi görünüyor.