Aslı Enver'den sürpriz imaj değişikliği! Son halini görenler bakın kime benzetti

Minik kızı Elay'ı kucağına aldıktan sonra sosyal medyayı aktif kullanan Aslı Enver, yaz gelince uzayan saçlarına veda etmeye karar verdi! Saçlarını kestiren Aslı Enver'in son hali, yıllar önce İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Süreyya karakterininkine benzetildi.

Kavak Yelleri dizisindeki Mine rolüyle hayatımıza giren Aslı Enver yıllardır nahif oyunculuğu, güzelliği, duruluğu ve samimiyetiyle en sevilen ünlü isimlerin arasında yer alıyor. Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve vaktini minik kızıyla geçiren Aslı Enver zaman zaman sosyal medyada paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Elay ile pozlarını da paylaşan güzel oyuncu ne paylaşsa beğeni alıyor.

 

Aslı Enver

Aslı Enver

Enver son olarak kuaförden paylaşımda bulundu. Kahkülleri düzeltilen ve saçı kısaltılan Aslı Enver'in son hali yıllar önce reyting rekorları kıran ve hala birçok insanın favori dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin'de canlandırdığı Süreyya'ya benzetildi.

Aslı Enver

Aslı Enver

Saçlarını değiştiren güzel oyuncu Aslı Enver'in imaj değişikliğine anında yorum yağdı. Enver'i görenler, "Çok yakışmış" ve "Doğal güzelliğin tanımı" yorumlarında bulundu.

Aslı Enver

Aslı Enver

6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebeğiyle ilk aile pozu!

İLİŞKİLİ HABER

6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebeğiyle ilk aile pozu!
Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal rotayı Yunan Adaları'na çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal rotayı Yunan Adaları'na çevirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0