Kobra Murat peruğu yüzünden hastanelik oldu! Konserlerini bile erteledi

"Kobra Murat" olarak tanınan ünlü şarkıcı Murat Divandiler, protez saç bandı nedeniyle zor günler geçiriyor. Peruk yüzünden kafasında enfeksiyon oluşan ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında Onur Akay, bilgi verdi.

Renkli kişiliği ve gösterişli yaşam tarzıyla "Romanların Prensi" olarak nam salan ünlü şarkıcı Kobra Murat'tan sevenlerini endişelendiren bir haber geldi.

Kobra Murat

Kobra Murat

Aslan yelesi saçları gerçek olmayan ve uzun yıllardır protez saç bandı kullanan ünlü ismin kafa derisinde enfeksiyon meydana geldi. Zor günler geçiren ve saçkıran hastalığına yakalandığı iddia edilen Kobra Murat, ses sanatçısı Onur Akay'a açıklamalarda bulundu.

"PROTEZ SAÇ KULLANDIĞI İÇİN KAFASINDA ENFEKSİYON OLUŞMUŞ"

Onur Akay, Kobra Murat'ın sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

"Canım dostum Kobra Murat’ın saçkıran hastalığına yakalandığı söylentileri çıkınca, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek için aradım. Murat bana böyle bir rahatsızlığının olmadığını, uzun yıllardır protez saç kullandığını ve en son protez saç için kullandığı bantlardan dolayı kafasında enfeksiyon oluştuğunu söyledi. Doktoru, bir ay boyunca peruk takmasını yasaklamış ve tedavisine başlanmış. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve bu süre zarfında konserlerini ileri bir tarihe ertelediğini belirten Kobra Murat, herkese selam ve sevgilerini iletti."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oğulları ile eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Çağla Şıkel'den sevgi dolu paylaşım

İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza! Motoruyla seyir halindeyken...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza! Motoruyla seyir halindeyken...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Fikirsiz Fikri 4 gün önce

Ne iş yapıyor bu kobra murat?

Toplam 1 beğeni

Emeklidur 4 gün önce

Neuzu billah

Toplam 1 beğeni

Misafir 69 4 gün önce

Geberir İnşa'Allah

Toplam 1 beğeni

ali 4 gün önce

bizene