İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza! Motoruyla seyir halindeyken...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra katıldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, talihsiz bir kaza geçirdi. Son dakika benzinciye girmeye karar veren sürücünün direksiyonu kırması üzerine İbrahim Çelikkol yaralandı.

Daha önce Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili ve Merhamet gibi oldukça popüler yapımlara imza atan ünlü oyuncu dijital projelerde yer alarak televizyon projelerine ara vermişti. Şimdilerde ise yeni televizyon projesi olan Ölene Kadar ile ekranlara dönmeye hazırlanan İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Balmumcu’da aniden benzinciye girmeye karar veren bir sürücünün orta şeritteyken sağa dönmesi üzerine İbrahim Çelikkol yaralandı.

 İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

MOTORUYLA SEYİR HALİNDEYDİ!

Kaza esnasında motoruyla seyir halinde olan İbrahim Çelikkol'un otomobili fark edemeyerek çarpmanın etkisiyle yere düştüğü ve kaburgaları ile omzunda yaralanmaların meydana geldiği öğrenildi. 

 İbrahim Çelikkol kaza

İbrahim Çelikkol kaza

EN YAKIN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ!

Kazanın etkisiyle savrulan İbrahim Çelikkol, hem otomobil sürücüsünün hem de çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kaburgalarından ve omzundan hafif yaralanan İbrahim Çelikkol’un yaralanmalarının ciddi olmadığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun yaşadığı talihsiz kaza üzerine sevenleri yalnız bırakmadı. 

Eski Survivor yarışmacısı Nagihan'dan tepki çeken Osmanlı tokadı! "Yoğun istek üzerine..."

İLİŞKİLİ HABER

Eski Survivor yarışmacısı Nagihan'dan tepki çeken Osmanlı tokadı! "Yoğun istek üzerine..."
Kobra Murat peruğu yüzünden hastanelik oldu! Konserlerini bile erteledi

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat peruğu yüzünden hastanelik oldu! Konserlerini bile erteledi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0